Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Sharp SJ-B2357E0IEU – combină de 357 litri in clasa A++

Pastram tema electrocasnicelor Sharp si in acest review si propun modelul SJ-B2357E0IEU celor ce doresc un aparat incapator in special in zona de racire. Aici volumul disponibil atinge valoarea de 260 litri alaturi de o compartimentare inteligenta. La un asa spatiu este usor sa pastram alimentele in ordine si sa gasim ce ne intereseaza in cel mai scurt timp. Trebuie avuta in vedere latimea de 63.5 cm si adancimea de 70 cm atunci cand instalam combina frigorifica in bucatarie. Inaltimea de 186 cm nu cred ca este asa importanta pentru ca majoritatea aparatelor de racire au dimensiuni cu 3-4 cm mai mult sau mai putin decat valoarea de mai sus.

Constructia aparatului e una clasica cu frigider in partea superioara si congelator in cea inferioara. Sistemul de racire NoFrost incadreaza aparatul frigorific in clasa A++ si propune un consum anual de 275 kWh. Zona de racire ofera 3 rafturi din sticla securizata, suport pentru sticle si cutii speciale pentru fructe si legume culisabile pe role. Observam orificiile speciale prin care aerul este circulat, dar si suporturile de pe usa ce ofera racirea pentru recipiente cum ar fi sticlele sau borcanele. Zona de congelat dispune de 3 compartimente medii si unul mare si ofera un volum de 97 litri. Capacitatea de congelare de aici este de circa 12 kg la 24 ore – o valoare foarte buna.

Sharp SJ-B2357E0IEU are un design care nu prea iese in evidenta, dar este unul clasic si atent construit. Finisajul pe argintiu alaturi de inoxul ca material exterior asigura un design modern si o curatare usoara a aparatului. Manerele sunt integrate in plan orizontal, pastreaza bine liniile aparatului asigurand o deschidere lejera a usilor. Observam insertia de metal de pe margine ce ii asigura un plus de rafinament aparatului. Un model similar poate fi considerat si acesta.

Combina frigorifica Sharp e potrivita pentru a inlocui vechiul model si doresti un aparat economic, elegant si care sa dispuna de consum energetic redus. Panoul de control este amplasat in partea superioara si ofera acces catre principalele functii: setare temperatura pentru cele doua zone, activare functie congelare rapida / racire rapida sau pe timpul cat esti plecat poti opta pentru o temperatura constanta activand functia de functionare pe timp de vacanta. Nivelul de zgomot de 45 db incadreaza acest electrocasnic in clasa celor silentioase.

Leave a Reply