Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Sharp SJ-BA10-IMXI1EU – combină frigo cu sistem de racire Advanced No Frost

Electrocasnicele de la acest brand se caracterizeaza printr-un design reusit si specificatii bune ce ofera un consum energetic redus. Sharp SJ-BA10-IMXI1EU e o combina frigorifica ce se incadreaza in aceste tipare si ofera spatiu suficient pentru cumparaturile unei familii destul de numeroase.

Pretul este unul dintre factorii pe care trebuie sa ii avem in vedere atunci cand facem achizitii pentru casa. Aparatul e disponibil alaturi de o reducere consistenta, garantie 24 luni, drept de retur si transport gratuit – verifica oferta aici.

Frigiderul are o pozitie clasica (superioara) si ofera un volum pentru depozitare de 230 litri. Atunci cand deschidem usa observam o compartimentare inteligenta, sistem de iluminare eficient chiar si atunci cand este incarcat la maxim si compartimentul special pentru fructe si legume. Chiar si pe usa este ordine gratie suporturilor ajustabile ce permit racirea recipientelor de diferite inaltimi. Rafturile din sticla securizata sunt detasabile pentru a face loc alimentelor de volume mai mari si ofera o rezistenta deosibita. Sistemul de racire prezent aici e unul dintre cele mai avansate (No Frost) si pe langa racirea fara gheata ofera si un aer curat ce isi va pune amprenta asupra perioadei mai lungi de pastrare a alimentelor. Nu numai temperatura scazuta ofera acesta conditii, e nevoie si de un aer curat si circulat corespunzator.

Congelatorul are 3 compartimente de dimensiuni mari, sistem de racire separat de frigider si ofera o capacitate de congelare de 12 kg/24 ore. Volumul disponibil aici e de 94 litri, valoare intalnita la majoritatea combinelor frigorifice spatioase.

Sharp SJ-BA10-IMXI1EU exceleaza la capitolul design exterior si aici vorbesc un primul rand de finisajul pe argintiu ce are la baza inox usor de intretinut si curatat. Masoara in inaltime 183.3 cm, 65 cm adancime si 59.5 cm latime. Manerele pentru deschidere sunt estetic incorpoarate in usi, nu ies in evidenta prea mult si asigura o deschidere lejera a celor doua compartimente. Capabilitatea usilor de a fi reversibile e un lucru util mai ales ca in ziua de azi poti concepe cateva idei de amplasare si e nevoie de aceasta caracteristica pentru o deschidere corespunzatoare.

Aparatul frigorific e unul economic gratie consumului anual de circa 311 kWh. E aparatul potrivit daca doresti ceva incapator, silentios (42 db nivel de zgomot) si care sa arate superb la exterior. Sistemele de racire individuale fara gheata, sistemul de filtrare pentru mirosuri, compartimentele speciale pentru fructe si legume si avertizarea acustica si luminoasa la usa uitata deschisa incadreaza acesta combina in clasa celor premium care merita putin atentie daca te-ai decis sa inlocuiesti vechiul aparat.

Comments

[…] Sharp SJ-B2357E0IEU are un design care nu prea iese in evidenta, dar este unul clasic si atent construit. Finisajul pe argintiu alaturi de inoxul ca material exterior asigura un design modern si o curatare usoara a aparatului. Manerele sunt integrate in plan orizontal, pastreaza bine liniile aparatului asigurand o deschidere lejera a usilor. Observam insertia de metal de pe margine ce ii asigura un plus de rafinament aparatului. Un model similar poate fi considerat si acesta. […]

Leave a Reply