Spatiu mare pentru depozitare, functionalitate ridicata si pastrarea indelungata a produselor sunt principalele aspecte prin care iese in evidenta acest side by side Sharp SJFS810VBK. Volum total atinge valoarea de 600 litri, valoare influentata de lipsa peretelui despartitor si sistemului de inchidere cu patru usi. Designul este important pentru acest brand si trebuie sa recunoastem ca arata destul de bine la exterior, dar si confortul este cheia pentru o viata linistita si fericita.

Tehnologia unica Ion Plasmacluster am mai amintit-o in cazul dezumidificatoarelor de la acelasi brand si functioneaza pentru eliminarea mirosurilor neplacute si microorganismelor ce pot altera preparatele. Acesta genereaza ioni pozitivi si negativi responsabili pentru mentinerea unui aer curat in congelator si frigider. O alta tehnologie de racire avansata poarta numele de racire hibrida si are la baza un sistem de racire prin flux de aer rece care este combinat cu o suprafata din metal racita la 0 grade. In acest fel se previne deshidratarea, racirea neuniforma din interior si uscarea alimentelor. Sistemul de racire No Frost nu mai este o surpriza pentru nimeni, iar principalele avantaje care il recomanda sunt asigurata de consumul energetic scazut, intretinerea usoara, racire fara depuneri de gheta. Din punct de vedere energetic side by side-ul este incadrat in clasa A+ si trebuie sa recunoastem ca are o valoare buna a consumului comparativ cu volumul total pus la dispozitie. Senzorii interni ajusteaza si monitoreazeaza conditiile temperaturii din interior oferind un mediu de temperatura si umiditate ideal pentru a pastra alimentele, fructele si legumele proaspete.

Frigiderul e destul de spatios avand in vedere ca ocupa partea superioara si isi face apariatia la deschiderea celor doua usi. 393 de litri este volumul disponibil din aceasta zona si se poate observa compartimentarea inteligenta asigura o oridine aparte in aceasta zona. usile cuprind numeroase suporturi pentru a raci sticle sau diferite recipiente, iar in partea superioara se gasesc compartimente speciale pentru fructe, legume si alimente proaspete. Iluminarea asigura o distributie uniforma a luminii in zona frigiderului si se bucura de un consum energetic scazut. Cei 207 litri din zona frigiderului sunt suficienti chiar si pentru familiile numeroase, impartirea fiind facuta destul de bine cu sertare de dimensiuni diferite si capac transparente. Sharp SJFS810VBK arata bine la exterior si dispune de un finisaj ce are la baza sticla de culoare neagra. Se integreaza destul de usor in orice bucatarie, dar trebuiesc avute in vedere urmatoarele dimensiuni minimi: inaltime 186 cm, latime 89 cm, adancime 77 cm. Side by side-ul Sharp e un model din clasa premium ce are la baza tehnologii avansate de racire si pune la dispozitie un volum record de 600 litri. Nivelul de zgomot de 37 db il incadreaza in clasa celor silentioase.