Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Sharp SJXP680GSL – frigider cu volum de 536 litri si compresor inverter

Sharp SJXP680GSL iese din tiparul frigiderelor simple si se remarca prin finisajul argintiu-sticla si designul rafinat. Exista si varianta pe negru pentru cei avantajati de aceasta culoare – Sharp SJXP680GBK. Alte diferente nu exista intre ele, asa ca acest review e unul comun. Manerele sunt amplasate intr-o pozitie optima pentru a oferi o deschidere rapida a usilor. Cel superior are integrat panoul de control impreuna cu afisajul digital. De aici se poate controla aparatul si verifica temperatura din cele doua compartimente.

Pret Sharp SJXP680GSL / Sharp SJXP680GBK

Pretul pentru frigiderul cu doua usi Sharp poate parea putin ridicat, dar trebuie sa aveti in vedere ca e vorba de un aparat premium care are specificatii bune. Volumul e unul destul de mare, iar racirea are la baza un compresor de tip inverter, dar si tehnologia cu ioni Plasmacluster (emite in interior ioni de mare densitate ce au ca rol dezactivarea substatelor toxice si alergice). Materialele folosite sunt de calitate, iar sistemul de racire fara depuneri de gheata ii asigura o rezistenta ridicata si un consum optim de energie. Perioda de garantie standard e de 24 luni cu posibilitate de extindere, iar transportul este asigurat in mod gratuit – oferta este aici

Capacitatea pentru depozitare este un alt punct forte sustinut de frigiderul Sharp. E vorba de un volum total de 536 litri portionat astfel: frigider 357 litri si congelator 148 litri. Pentru multi poate parea prea mult, dar pentru familiile ce gatesc in mod constant si au nevoie de spatiu pentru cumparaturile dese cred ca este o optiune buna. In ceea ce priveste pozitionarea compartimentelor trebuie sa stiti ca congelatorul este amplasat in partea superioara, in timp ce frigiderul in cea inferioara. Consumul energetic este o variabila care conteaza in cazul de fata, dar trebuie sa avem in vedere si volumul mare pentru depozitare pus la dispozitie. Conteaza si cat de plin este aparatul, pentru ca in cazul unuia cu congelatorul plin compresorul va depune un efort mai mare pentru a mentine temperatura sub control si din aceasta cauza consumul poate varia. Sharp SJXP680GSL este incadrat in clasa A++ si estimeaza un consum anual de circa 350 kwh. Sistemele de racire de tip NoFrost sunt recunoscute pentru consumul energetic scazut si pentru faptul ca asigura racirea fara depuneri de gheata. Dezghetarea este automata si nu trebuie nicio interventie din partea utilizatorilor.

Compartimentarea zonei de racire este asigurata cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata. Usa are incorporate alte trei suporturi, iar compartimentul special pentru fructe si legume ofera conditii optime in ceea ce priveste temperatura si nivelul de umiditate. Congelatorul are un singur compartiment, iar volum disponibil aici a fost amintit mai sus. E destul spatiu, iar ca sa va faceti o idee trebuie sa aveti in vedere ca o combina frigorifica normala dispune de circa 80 litri. Filtrele speciale absorb mirosurile neplacute, iar dezvoltarea bacteriilor nu este permisa datorita sistemului antibacterian.

Interiorul este iluminat pe baza unui sistem cu leduri ce este eficient si economic. Usa lasata deschisa sau neinchisa corespunzator pune in functiune un sistem de avertizare. La capitolul accesorii gasim incluse in pachetul de livrare tava pentru gheata si suportul pentru oua. Functiile speciale permit o racire sau o congelare rapida si se pot activa din cadrul panoului de control. Autonomia fara energie electrica in cadrul modelului Sharp SJXP680GSL e de circa 19 ore, iar nivelul de zgomot este de 36 db (aici se observa o buna caracteristica a compresorului de tip inverter). Pentru amplasare trebuie sa aveti in vedere urmatoarele dimensiuni: inaltime 175 cm , adancime 73.5 cm, latime 80 cm.

Comments

[…] dar sunt si piese reversibile pentru a se adapta nevoilor din fiecare locuinta. Ca si accesorii aparatul frigorific dispune de tava pentru gheata, suport pentru oua si acumulator pentru […]

Leave a Reply