Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Siemens WM14W540EU – masina spalat rufe nemteasca cu incarcare 9 kg si garantie 5 ani

Siemens WM14W540EU e un model cu incarcare record de 9 kg rufe uscate, 1400 rpm viteza de centrifugare si clasa A+++ de consum energetic. Sunt specificatii bune care merita luate in seama pentru ca asigura spalarea si stoarcerea pentru o cantitate insemnata de rufe alaturi de un cost energetic scazut. Consumul anual de energie e de circa 152 kW/h, in timp ce consumul in program standard e de aproximativ  0.69 kW/h.

Adancimea de 59 cm o incadreaza in clasa celor obsnuite, asadar nu vorbim de un model slim. E un aparat cu dimensiuni normale (latime 60 cm, inaltime 85 cm) ce va fi usor de integrat in bucatarie, baie sau hol datorita finisajului modern. Diametrul hubloului masoara 32 cm si ofera o deschidere larga a usi pentru a incarca sau descarca rapid articolele voluminoase. pretul poate parea pentru multi putin ridicat, dar nu va asteptati ca aparate cu o capacitate mare de incarcare vor fi ieftine. Trebuie sa luati in calcul si tehnologiile de spalare, fiabilitatea aparatului, programele de spalare, consumul energetic si nivelul de zgomot emis la functionare.

Programul anti-pete este unul dintre cele mai importante din grila si asigura idepartarea celor mai dificile 4 tipuri de pete. indicatorul pentru consumul de enegie afiseaza consumul estimat pentru a alege programul de spalare potrivit. SpeedPerfect asigura rezultate bune intr-un timp redus cu pana la 50%. iQdrive este motorul integrat de producatorul german in acesta masina de spalat rufe automata si e caracterizat de nivel de zgomot redus emis, durabilitate si fiabilitate.Posibilitatile de spalare sunt numeroase si asigura necesarul pentru orice familie: program rapid, matase, articole voluminose, haine mixte, sport, delicate camasi, etcSiemens WM14W540EU arata bine la exterior si iese in evidenta prin panoul de control de dimensiuni mari. Consola rotunda e amplasata central si are in centru butonul de pornire/oprire. Alegerea progamului de spalare se face prin rotirea acesteia. Butoanele pentru functii suplimentare sunt amplasate putin mai jos. Displayul lcd sensibil la atingere asigura reglaj pentru temperatura, viteza de centrifugare sau pentru timp in cazul alegerii programarii intarziate. Peretii laterali beneficiaza de un design S-Shape pentru a elimina vibratiile din timpul functionarii si a reduce la minim nivelul de zgomot. In acest caz valoarea de 48 db este una corecta si incadreaza acest aparat in clasa celor siletioase. Masina de spalat rufe Siemens detecteaza in mod automat incarcatura de rufe introdusa spre spalare si in functie de aceasta ajusteaza consumul de apa si energie electrica. E o optiune buna mai ales in cazul in care se spala cantitati sub 9kg asigurand in acest fel si o spalare optima intr-o cantitate potrivita de apa. Sistemul pentru detectarea spumei sau cel de etanseizare sunt alte dotari ce asigura functionarea corespunzatoare si economii de detergent. Se poate bloca accesul la interfata pentru a nu fi modificate setarile de catre copii, masina de spalat semnalizand acustic la terminarea programului ales.

Comments

[…] RSG724JAEU merita putina atentie si poate deveni o varianta buna pentru cei ce doresc o masina de spalat rufe cu tehnologii avansate. Are sisteme ce nu le veti gasi incorporate la modelele obisnuite si se bucura de consum energetic […]

Leave a Reply