Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Siemens WM16W640EU – masina spalat rufe cu motor silentios iQdrive

Masina de spalat rufe Siemens WM16W640EU este unul dintre cele mai avansate modele de la cunoscutul producator. Capacitatea de incarcare de 9 kg asigura spalarea unor cantitati mari de haine, iar introducerea articolelor voluminoase se face destul de usor gratie dimensiunilor mari ale cuvei de spalare. Este incadrata in clasa A+++ de eficienta energetica si reuseste sa ofere rezultate bune alaturi de un consum minim de energie. La alegerea programului de spalare este afisat si consumul aproximativ de energie electrica.

Review Siemens WM16W640EU

Grila de programe pune la dispozitie multe posibilitati de spalare si o dotare importanta aici este functia de spalat cu igienizare (Hygiene). Alte programe incluse: spalare manuala, clatire intensiva, program rapid, bumbac, lana, haine mixte si sport, delicate, matase, etc.

Siemens WM16W640EU detecteaza automat incarcatura din cuva de spalare si ajusteaza in functie de acest parametru consumul de apa si durata programului de spalare. Este o functie buna doarece se pot face economii importante in cazul in care spalam cantitati reduse de haine. Motorul electric iQdrive este unul dintre cele mai avansate modele de pe piata si este caracterizat de un consum redus de energie, rezistenta ridicata si nivel de zgomot redus in timpul functionarii. i-DOS ne pune la dispozitie si sistemul automat pentru dozarea detergentului si balsamului de rufe pentru rezultate bune in timpul spalarii. Compartimentul pentru detergent dispune si de sistem de curatare automata si nu mai e nevoie detasarea si spalarea periodica asa cum se intampla la masinile de spalat rufe clasiceMasina de spalat rufe Siemens arata bine din punct de vedere al designului exterior si observam constructia specifica AntiVibration – peretii laterali sunt speciali construiti pentru a reduce nivelul de zgomot si vibratiile. Are dimensiuni normale (84.5 x 60 x 59 cm) si un finisaj pe alb ce o face usor de integrat in bucatarie sau baie.

Panoul de control este elementul cu care iese in evidenta datorita butoanelor de dimensiuni mare care se intind pe aproape toata latimea aparatului. Alegerea programului se face relativ usor gratie instructiunilor din zona consolei. Displayul lcd este de dimensiuni generoase si afiseaza date importante despre ciclul de spalare: timp ramas, temperatura spalare, viteza de centrifugare sau timpul ramas pana la pornirea aparatului in cazul activarii pornirii intarziate.

Leave a Reply