Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Sony 43XE7005 – smart tv cu diagonala de 108 cm si procesare 4K X-Reality PRO

Noul televizor Sony 43XE7005 e potrivit pentru cei ce doresc vizionari de calitate, acces rapid la functiile smart si un sunet captivant oferit de sistemul audio performant. Calitatea ultra hd a imaginilor este combinata cu luminozitatea, culorile naturale si detaliile bine scoase in evidenta. Diferente notabile vor fi usor de observat daca vechiul model dispune de rezolutie full hd sau mai mica. Zonele care pana acum erau ascune de umbre si lumina soarelui sunt puse in evidenta si dispun de claritate superioara.

Pret Sony 43XE7005

Noul smart tv din gama 2017 dispune de un pret corect daca e sa avem in vedere tehnologiile puse la dispozitie. Diagonala de 108 cm il face potrivit pentru camerele de zi spatioase, designul slim din zona ecranului ii ofera un aer modern, iar sunetul de calitate este o completare la buna rezolutie pusa la dispozitie.

Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo capabil sa ofere o putere de iesire de 20 W. Clear Audio+ este una dintre caracteristicile superioare intalnite la acest capitol si asigura un reglaj fin al sunetului pentru experienta captivanta. Pentru pretensiosi exista posibilitatea de a conecta un sistem audio extern de putere mai mare sau unul de tipul celor home cinema. Displayul plat masoara in diagonala 108 cm, rezolutia oferita fiind ultra hd (3840 x 2160 pixeli) alaturi de un aspect al imaginii de 16:9. Caracteristicile superioare incluse au rolul de a procesa imaginile si de a alege cel mai optim reglaj pentru detalii bine scoase in evidenta, culori naturale si contrast potrivit. Sony 43XE7005 arata bine pe o comoda tv, dar un efect vizual placut poate fi obtinut si prin montarea suspendata in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special. Pentru cei ce doresc ceva mai mult exista si modelul cu diagonala de 123 cm : 49XE7005.

Porturile hdmi si usb permit conectarea cu aparatele externe sau vizionarea continutului direct pe displayul plat. Conectarea la internet se poate realiza prin tehnologia wi-fi, iar iesirea audio optica livreaza sunet catre un sistem audio extern. Playerul multimedia este responsabil pentru redarea fisierelor audio, video sau imaginilor. Sony bravia 43XE7005 este prevazut cu un tuner digital triplu ce are inclusa si intrarea standard pentru antena. Este o piesa importanta ce ofera receptia posturilor tv in formatele acceptate fara a mai fi nevoie de un decodor extern. Functia de monitor permite conectarea la un calculator sau laptop pentru a vizualiza filme sau a rula jocuri interactive pe o diagonala generoasa si cu detalii bine scoase in evidenta. Functiile smart permit navigarea pe internet, vizionarea videoclipurilor sau serialelor prin intermediul aplicatiilor preinstalate sau diverse optiuni de divertisment. Mai gasim incluse un temporizator pentru oprire, ghid electronic pentru programe si controlul dinamic pentru iluminarea din spate.

Comments

[…] vizionari la calitate full hd. Exista si cateva caracteristici superioare cu rolul de a imbunatati calitatea imaginilor, scoaterea in evidenta a detaliilor si o succesiune rapida a cadrelor pentru a se apropia cat mai […]

[…] ecranului masoara 108 cm, asa ca e nevoie sa il instalati intr-0 camera destul de spatioasa. Tehnologia 4 k ofera gradul ideal de contrast si culoare pentru a viziona continut de calitate. In plus, Clear […]

Leave a Reply