Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Sony 43XE7077 – televizor led cu ecran de 108 cm si tehnologie HDR 4K

Sony 43XE7077 combina in mod optim claritatea ultra hd cu luminozitatea, culoriile si detaliile intervalului dinamic pentru a oferi cea mai buna calitate a imaginii. E vorba de un smart tv din gama 2017 ce are in componenta un display plat cu diagonala de 108 cm, rezolutie de 3840 x 2160 pixeli si un aspect de 16:9. Pretul e unul potrivit avand in vedere tehnologiile integrate, sistemul de sonorizare si accesul rapid la aplicatii smart si unele specializate ce permit vizionarea serialelor la calitate buna (Netflix).

Televizoarele 4k de la Sony sunt recunoscute pentru experienta din domeniul jocurilor ce ofera texturi clare, culori intense si sunet captivant. Displayul plat dispune de tehnologii avansate de imbunatatire a imaginilor afisate, iar zonele ce pana acum erau ascunse de umbre sunt acum pline de detalii si claritate. 4K X-Reality PRO  conversteste in mod ascendent toti pixelii pentru o calitate remarcabila ce va fi oferita in timp real.

Review Sony 43XE7077

La un asa ecran se impunea un sistem audio performant, dar si tehnologiile integrate au rolul lor bine definit. Sonorizarea are la baza un sistem stereo ce emite o putere de 20 w, reglarea fina a sunetului fiind procesata cu ajutorul functiei ClearAudio+. Sunetul este unul de calitate chiar si la trepte ridicate ale volumului, iar posibilitatea de a conecta un sistem extern sau unul de tipul celor home cinema plaseaza auditiile la fel de realiste ca vizionarea tv. Sony 43XE7077 arata foarte bine la exterior, iar eu il vad un aparat din gama celor premium: sistem de sustinere modern ce beneficiaza de un aspect metalic, rama subtire in zona ecranului pentru a creea efectul de spatiu. In pachetul de livrare se gaseste manualul de utilizare, cablul de alimentare si telecomanda. Finisajul argintiu e unul la moda si va oferi un aer placut aparatului atat in modul de amplasare pe o comoda tv cat si in suspendarea clasica in cadrul unui perete care va oferi economie de spatiu si un aspect modern in camera de zi.

Noul televizor Sony Bravia 43XE7077 are inclus un tuner digital (DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2) si un slot pentru card PCMCIA necesare pentru receptia posturilor in formatele acceptate. In acest fel nu mai e nevoie de prezenta clasicului decodor, calitatea fiind una substantial imbunatatita. iesirea audio optica e utila pentru conectarea diverselor accesorii audio, iar porturile hdmi si usb asigura conectarea cu aparatele externe ce permit redarea fisierelor stocate. telecomanda e destul de bine gandita si are tastele amplasate la indemana, iar butonul special YouTube asigura accesul rapid in aplicatie si vizionarea videoclipurilor preferate.

Leave a Reply