Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Sony 55XE7077, smart tv cu functie de imbunatatire dinamica a contrastului

Claritatea deosebita si contrastul superior sunt pricipalele aspecte de luat in seama atunci cand doriti vizionari de calitate, iar Sony 55XE7077 vine in ajutorul celor ce doresc un televizor care sa combine stralucirea claritatii ultra hd cu luminozitate, culori si detaliile bine scoase in evidenta. Constructiv sunt de parere ca este mult peste modelele din aceeasi clasa de la alte branduri si veti observa detalii importante la imbinari si elementele de finisaj.

Noul televizor smart Sony Bravia 55XE7077 cu diagonala de 139 cm a aparut deja in oferta magazinelor online de profil si beneficiaza de un pret corect comparativ cu ceea ce pune la dispozitie.  In acest review veti afla ca e vorba de un aparat din gama 2017 care se prezinta bine la capitolul specificatii tehnice, iar pe langa faptul ca ofera vizionari de calitate gratie tehnologiilor avansate ( X-Reality PRO 4K si Tehnologie Live Colour), poate fi si un important centru pentru divertisment datorita accesului la functiile smart (aplicatii speciale pentru vizionarea continutului online, navigare pe internet, etc.)

Sonorizarea este asigurata de un sistem avansat capabil sa ofere auditii la fel de realiste ca vizionarile. Tehnologia Clear Audio+ ajusteaza in mod fidel sunetul televizorului pentru o experienta captivanta cu accent pe claritate in ceea ce priveste muzica si dialogurile. Puterea debitata are valoarea de 20 W, iar pentru cei pretentiosi exista si posibilitatea de a conecta un sistem exterior de putere mai mare. Displayul nu mai are nevoie de nicio prezentare, suprafata extinsa de vizionare fiind scoasa in evidenta de marginile slim din jurul displayului plat. Sony 55XE7077 are incorporat un tuner digital triplu folosit pentru receptia posturilor analogice sau digitale. Slotul CI+ elimina decodorul extern si telecomanda suplimentara, receptia fiind una calitativ imbunatatita. Playerul multimedia reda cu succes fisierele audio, video sau imaginile fiind capabil sa recunoasca formatele actuale. Wi-Fi Integrat da posibilitatea de a conecta aparatul la reteaua de internet, activitate necesara pentru accesul la functiile smart. Exista si 3 porturi usb si 3 hdmi ce pot fi folosite la redarea continutului de pe diverse medii de stocare externe.

Sony 55XE7077 are un meniu bine structurat, iar sistemul de operare integrat e OperaTV. Designul premium il puteti observa din imaginea atasata, iar argintiul drept element de finisaj este la moda in ziua de azi. Arata bine amplasat pe o comoda tv, iar pentru cei ce doresc economie de spatiu pot opta pentru montarea in cadrul unui perete.  E un device inteligent care ofera vizionari la calitate inalta, acces la functii de divertisment, utilitate sau pentru vizionarea continutului online.

Leave a Reply