Recomand acest review celor ce doresc un televizor accesibil din punct de vedere al pretului si care sa ofere imagini la calitate hd. Star-Light 28DM4000 este un non smart din gama 2016 ce se remarca prin designul reusit, diagonala de 71 cm si un sunet stereo de calitate.

Tunerul digital de tipul DVB-T/C ofera receptia posturilor in format hd, iar experienta in timpul vizionarii filmelor de pe portul usb va fi una la fel de captivanta. Culorile sunt naturale, clare, iar timpul de raspuns este de 5.8 ms. Calitatea imaginilor este HD (1366 x 768 pixeli), iar unghiul de vizibilitate de 178/178 grade asigura vizionari in conditii bune chiar si atunci cand nu privim perpendicular pe directia ecranului. Tehnologia led isi pune amprenta asupra designului ultra slim datorita pieselor de mici dimensiuni, dar si asupra consumului de energie electrica. Un model similar poate fi gasit si aici.

Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo. Avem integrate in partile laterale doua boxe a cate 10 W ce ofera putere suficienta pentru camera unde va fi amplasat.

Capitolul de conexiuni ne aduce in prim plan slotul ci+, porturile hdmi, usb, iesirea audio, intrarea pentru pc, mufa scart. Playerul digital asigura rularea filmelor sau videoclipurilor de pe diverse medii si este capabil sa redea formate cunoscute.

La capitolul design exterior nu prea am gasit puncte negative, constructia aparatului fiind una simpla: rama slim in zona ecranului pentru a concentra privitul asupra imaginii, picioare de sustinere amplasate in lateral si un plastic de calitate finisat pe negru.Star-Light 28DM4000 vine la pachet cu manualul de utilizare, telecomanda si cablul de alimentare. Dimensiunile cu stand se incadreaza in urmatoarele limite: 645 x 190 x 435 mm. televizorul isi gaseste locul pe o comoda tv moderna, dar poate fi montat si in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special facand in acest fel economie de spatiu. Tehnologia led ofera imagini de calitate, dar ii ofera aparatului si un consum energetic scazut.E aparatul potrivit daca te-ai decis sa inlocuiesti vechiul model cu unul modern si doresti o diagonala medie si imagini de calitate. Despre televizoare am mai discutat si in aceasta pagina.