Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Star-Light 32DM2200 – tv hd ready cu diagonala de 80 cm

Televizorul il putem alege in functie de marimea diagonalei si trebuie sa existe o concordanta intre aceasta dimensiune si dimensiunile camerei unde va fi instalat. Star-Light 32DM2200 este un aparat fara functii inteligente, dar cu specificatii tehnice bune ce il recomanda in camerele medii ca suprafata si acolo unde se doreste o imagine de calitate si o sonorizare buna.

Ecranul led masoara in diagonala 80 cm, iar calitatea imaginilor afisate in cadrul ecranului sunt la standarde high definition (1366 x 768 pixeli). Acestea se redau in mod cursiv, dispun de culori naturale si miscari cat mai apropiate de realitate. Unghiul de vizibilitate a fost marit pana la valoarea de 178 grade si ofera imagini clare din orice pozitie de privit. Sunetul oferit este unul de calitate chiar si la trepte de volum ridicate, iar putere totala debitata are valoarea de 20 W. Avem integrate doua difuzoare ce ofera suficienta putere, iar pentru experiente mai intense poti opta pentru atasarea unui sistem exterior de putere mai mare.

Modelul aparut in anul 2016 dispune de un finisaj clasic si se aseamana cu celelalte aparate din aceasta clasa. Avem un plastic de calitate, negru si cu margini slim in zona ecranului. Sustinerea este asigurata de doua suporturi montate in lateral ce arata destul de bine. Dimensiunile cu stand se incadreaza in limitele 730 x 470 x 20 mm, aparatul fiind compatibil si pentru montarea in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special tip Vesa. Aceasta varianta e utila in cazul in care doresti sa scapi de comoda tv sau optezi pentru amplasarea televizorului intr-o bucatarie.

Receptia posturilor este asigurata de tunerul digital DVB-T/C, iar o dotare importana aici este asigurata si de existenta slotului ci+. Aici poti atasa cartela de la societatea de cablu si renunta in acest fel la vechiul decodor, la cablurile acestuia si la telecomanda suplimentara. Calitatea receptionata va fi una superioara.  Redarea fisierelor video sau audio de pe medii externe se poate reda cu ajutorul playerului multimedia integrat care ofera citirea pentru destul de multe formate. Filmele se pot viziona si prin intermediul porturilor usb sau hdmi daca ai medii de stocare compatibile cu aceste porturi. Partea de conexiuni mai ofera intrarea pentru pc cu 15 pini, intrarea scart si iesirea audio pentru casti sau sistem audio extern.

Pret Star-Light 32DM2200

Avand in vedere pretul de vansare as putea incadra acest aparat in clasa celor ieftine. Are specificatii destul de bune, iar diagonala este una potrivita pentru o camera normala. Pachetul contine manualul de utilizare in limba romana, cablul de alimentare si telecomanda. Produsul se va livra oriunde in tara in mod gratuit alaturi de garantie 24 luni, posibilitate retur in 30 zile si deschiderea coletului in momentul sosirii.

Leave a Reply