Star-Light 40DM4000 are un pret corect comparativ cu diagonala ecranului si calitatea imaginilor oferite. E vorba de un brand livrat in exclusivitate de emag care se remarca prin design elegant, culori naturale si destul de multe posibilitati de conectare cu aparatele externe.

Chiar daca a aparut pe la finele anului 2016, este unul dintre cele mai vandute modele la ora actuala. Este vorba de un televizor simplu, fara functii smart care este recomandat pentru camerele de zi ceva mai spatioase. Poate fi folosit si drept monitor pentru a rula ceva filme de pe un laptop sau unele jocuri interactive.

Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo ce ofera o putere de 2 x 8 w. Puterea mi se pare potrivita pentru acest model, dar daca vrei o putere mai mare sau ceva efecte suplimentare poti monta un sistem audio prin mufa caracteristica.

Partea video aduce in prim plan diagonala de 102 cm, rezolutii full hd pentru imaginile oferite si unghiuri de vizibilitate destul de bune. Culorile sunt naturale, detaliile bine scoase in evidenta, iar nivelul de luminozitate are valoarea de 250 cd/m².

Tunerul digital DVB-T/C este o dotare pe care o gasim integrata la majoritatea modelelor din aceasta clasa si ofera receptia in bune conditii a canalelor tv. De asemenea, slotul CI+ ne scapa de vechiu receiver si cablurile aferente oferind o imagine la calitate superioara gratie cartelei de la societatea de cablu. Alte posibilitati de conectare: porturi hdmi, usb, intrare scart si component, iesire audio. Playerul multimedia este folosit pentru redarea fisierelor de pe diverse stickuri usb, iar formatele recunoscute sunt destul de multe.

Star-Light 40DM4000 arata foarte bine si din punct de vedere al designului exterior. Plasticul este unul de calitate, finisat pe negru si cu picioare de sustinere elegante amplasate la extermeitatile aparatului. Dimensiunile cu stand sunt urmatoarele: 932 x 605 x 220 mm, aparatul cantarind circa 8 kg. Montajul in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special tip VESA ofera o imagine placuta si puteti economisi in acest fel si spatiu daca renuntati la comoda clasica de tv.

E aparatul potrivit daca vrei sa inlocuiesti vechiul model cu unul economic, modern si care sa ofere imagini de calitate. Este produs de un brand romanesc care are multa experienta pe piata si are aparate destul de bune din punct de vedere al specificatiilor tehnice.