Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Star-Light 40DM5500 – tv simplu cu display plat si tuner digital

Star-Light 40DM5500 e recomandat pentru cei ce doresc o varianta de televizor simplu cu un bun raport dotari/pret. Daca credeti ca diagonala de 102 cm va avantajeaza si nu sunteti dependenti de functiile smart consider ca e un aparat potrivit avand in vedere calitatea imaginilor si constructia reusita.

Review Star-Light 40DM5500

In ziua de azi tehnologia a evoluat, iar calitatea imaginilor oferite spre vizionare este din ce in ce mai buna. In cazul de fata vorbim de una full hd (1920 x 1080  pixeli) potrivita pentru experiente noi in cazul filmelor sau emisiunilor sportive. Diagonala de 102 cm contribuie si ea la o vizionare relaxanta alaturi de o distanta de privit optima pentru a nu obosi ochii. Rata de refresh buna si timpul de raspuns redus sunt factorii ce contribuie la vizionari de calitate fara grija imaginilor ce pot deveni neclare, scoaterea in evidenta a detaliilor si culori cat mai apropiate de cele din realitate.

Sistemul de sonorizare are un rol important in cadrul oricarui televizor si e important ca sunetul sa fie emis in concordanta cu succesiunea imaginilor. In cazul de fata vorbim de un sistem stereo capabil sa ofere un sunet de calitate la un nivel bun de auditie. Gama completa de conectica (porturi usb, hdmi, intrare component, mufa casti) ofera acces rapid in ceea ce priveste conectarea cu diverse aparate. vechiul decodor poate deveni acum amintire daca alegeti sa introduceti cartela direct in aparat prin intermediul slotului special CI+.

Redarea fisierelor multimedia de pe diverse medii de stocare este asigurata de un player multimedia avansat. La capitolul receptie gasim integrat un tuner digital (DVB-T/C) necesar pentru a receptiona transmisiile in formatele acceptate.

Pret si pareri Star-Light 40DM5500

Vine la un pret bun, iar in acest buget sunt putine aparate ce se bucura de aceasta diagonala. Specificatiile sunt bune, calitatea imaginilor impresionanta, iar posibilitatile de conectare sunt numeroase. Faptul ca nu are functii smart poate fi considerat un avantaj pentru unele persoane pentru ca vor face economii importante. Pachetul de livrare mai contine cablul de alimentare, manualul de utilizare si telecomanda.

Star-Light 40DM5500 are la exterior un material de finisaj ce are la baza plastic de culoare neagra si e usor de integrat in orice sufragerie. Aspectul elegant se observa mai ales prin prisma ramei slim din zona ecranului plat. Instalarea se face destul de usor, iar pentru economie de spatiu puteti opta pentru montarea in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special.

Leave a Reply