Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Star-Light 40DM5600, tv cu display plat ce masoara in diagonala 102 cm

Star-Light 40DM5600 e un televizor non smart la super pret daca e sa luam in calcul specificatiile tehnice si diagonala ecranului. Vorbim de un ecran plat ce poate reda imagini la calitate full hd (1920 x 1080 pixeli), unghiuri de vizibilitate largi si un aspect de 16/9. Timpul de respuns redus face ca imaginile sa se succeada cursiv si cat mai aproape de miscarile naturale. Culorile sunt vii, iar detaliile bine scoase in evidenta. Nu se merita sa platim in plus pentru tehnologie ultra hd pentru ca filmele in acest format nu sunt asa populare, iar de la distanta de privit normala nu se observa diferenta dintre full hd si ultra hd.

Chiar daca face parte din gama 2017 se prezinta bine din punct de vedere estetic, iar gama completa de conectica face posibila conectare cu aparatele externe, vizionare continutului direct pe ecran, folosirea drept monitor sau redarea continutului video de pe diverse medii de stocare. Star-Light 40DM5600 are incorporat un sistem audio stereo de putere 8 w care se va dovedi suficient pentru cei ce doresc un sunet de putere medie, dar de calitate ridicata. Pentru pretentiosi exista posibilitatea de conectare a unul sistem extern de putere mai mare prin intermediul mufei speciale. Display-ul plat masoara in diagonala 102 cm si este pregatit sa ofere imagini la calitate full hd alaturi de o luminozitate de 220 cd/m² si un contrast nativ de 5000:1.De-Interlace si  Picture enhancements sunt cateva din caracteristicile superioare pentru imagine ce merita amintite aici si au ca scop prelucrarea si imbunatatirea imaginilor afisate, dar si scoaterea in evidenta a detaliilor.

Televizorul Star-Light foloseste pentru receptie un tuner digital DVB-T/C, iar cu ajutorul slotului ci+ si cartelei de la societatea de cablu puteti renunta la vechiul decodor si cablurile aferente beneficiind in acest fel de o receptie calitativ imbunatatita. Redarea fisierelor multimedia se face cu un player integrat avansat ce este capabil sa citeasca formatele actuale. Cele 3 porturi hdmi, intrarea pentru pc, mufa scart, portul usb si iesirea audio sunt posibilitatile de conectare de care dispune noul televizor.

Star-Light 40DM5600 e pretabil pentru amplasarea in dormitoarele spatioase sau in sufragerie. Din punct de vedere estetic se prezinta bine si se observa clasicul finisaj negru ce are la baza un plastic de calitate. Picioarele de sustinere sunt dimensiuni optime pentru a oferi stabilitate aparatului si nu prea ies mult in evidenta. Rama din zona ecranului este de grosime reduse pentru a oferi o suprafata extinsa de vizionare. Puteti opta pentru amplasarea pe o comoda tv, dar un aspect interesant in camera de zi poate fi obtinut si prin montarea suspendata in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special tip VESA.

Leave a Reply