Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Star-Light 40DM6500 – smart tv full hd cu sistem de operare Android

Star-Light 40DM6500 e un televizor de ultima generatie, iar aspectele principale care il recomanda sunt date de diagonala de 102 cm, sistemul de operare usor de folosit (Android) si calitatea imaginilor full hd. Vine la un pret bun, iar in acest buget primim un device cu functii smart potrivit pentru instalarea intr-o camera de zi spatioasa. Timpul de raspuns redus ofera cursivitate imaginilor si asta se traduce in miscari apropiate de cele naturale. Unghiurile de vizibilitate au fost marite pana la valoarea de 178 grade pentru a oferi vizionari de calitate din pozitii incomode. De luat in seama sunt si variantele ce masora in diagonala 80 cm (32DM6500) sau 109 cm (43DM6500), dar modelul de fata e unul cu un bun raport dotari/pret.

Review Star-Light 40DM6500

Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo ce ofera o putere de iesire de 16 w. Sunt integrate in acest fel doua difuzoare ce ofera un sunet de calitate chiar si la trepte de volum ridicate. Pentru cei pretentiosi exista posibilitatea de a opta pentru conectarea unui sistem extern de putere mai mare sau un sistem de tip home cinema. Displayul plat este capabil sa ofere imagini la calitate full hd alaturi de o luminozitate optima si un contrast nativ de 5000:1. Un televizor smart trebuie sa aibe diagonala peste 80 cm pentru a oferi o navigare rapida prin aplicatii sau meniu si pentru a oferi o vizionare comoda. VLC Player, Netflix, Kodi, Hulu, Youtube – sunt cateva aplicatii ce se gasesc preinstalate in cadrul acestui smart tv. Conectarea la internet se poate realiza acum prin tehnologia wi-fi si nu mai e nevoie de cabluri suplimentare. Tunerul digital dublu si slotul pentru cartela inteligenta sunt dotari destul de bune si asigura receptia posturilor in formatele acceptate fara a mai fi nevoie de cabluri, decodor extern sau telecomanda suplimentara. Intrarea pentru pc de 15 pini asigura folosirea televizorului Star-Light drept monitor si isi gaseste utilitate la rularea unor jocuri interactive sau vizionarea filemelor salvate pe pc sau laptop.Cele 3 porturi hdmi si cele doua de tipul usb asigura conectarea cu diverse aparate sau redarea fisierelor salvate pe medii de stocare externe.

Teletext-ul, Web Browser-ul, scanarea progresiva si programarea pentru oprire sunt cateva din caracteristicile integrate in noul televizor smart Star-Light 40DM6500. Pachetul de livrare contine manualul de utilizare in limba romana, telecomanda si cablul de alimentare. Rama slim din zona ecranului creeaza senzatia de spatiu si concentreaza privitul asupra displayului led. Picioarele de sustinere au un design modern si sunt destul de elegante. Daca modul de amplasare pe o comoda tv nu va avantajeaza puteti opta pentru suspendarea in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special.

Comments

[…] ultra hd ofera detalii vii cu rezolutia de patru ori mai mare decat in cazul unui televizor full hd. Vizionarile sunt excelente datorita culorilor si luminozitatii realiste. De asemenea, […]

[…] unui sistem audio extern prin intermediul mufelor mai sus amintite. Partea de functii smart (Star-Light 40DM6500) este una usor de utilizat datorita procesorului puternic si sistemului de operare […]

Leave a Reply