Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Star-Light 50DM7500 – smart tv cu diagonala de 127 cm si rezolutie Ultra HD

Pentru camerele de zi spatioase e esential un televizor cu diagonala generoasa, iar Star-Light 50DM7500 e o optiune buna pentru cei ce cauta un smart tv de Black Friday. Cei 127 cm ar trebui sa fie suficienti pentru orice tip de sufragerie, iar calitatea  UHD  a imaginilor ofera una dintre cele mai clare experiente video.

Pret Star-Light 50DM7500

Asa cum v-ati obisnuit, preturile pentru produsele de la acest brand sunt unele acceptabile si nu se merita sa platesti in plus pentru functii ce nu le vei folosi niciodata. Avand in vedere tehnologiile incorporate, designul reusit al aparatului si garantia de 24 luni cu posibilitate de extindere consider ca este un best buy >> afla detalii complete

Sonorizarea in cadrul televizorului smart este asigurata de un sistem stereo ce ofera o putere de iesire de 16 W, suficienta pentru cei ce doresc sunt de calitate, dar si unul puternic. Exista si posibilitatea de a atasa un sistem exterior de putere mai mare sau chiar unul de tip home cinema.

Review Star-Light 50DM7500

Diagonala de 127 cm ofera experiente noi pe timpul vizionarilor emisiunilor sportive sau filmelor de actiune, iar timpul mic de raspuns asigura imagini cursive, culori cat mai aproape de realitate si scoaterea in evidenta a detaliilor. Displayul plat este o optiune obligatorie in ziua de azi, iar acest aspect se va reflecta si asupra constructiei slim. Vizionarile sunt unele de calitate chiar si din pozitii incomode datorita unghiurilor de vizibilitate largi. Rezolutia 4 k uhd ( 3840 x 2160 pixeli) o puteti sesiza cu precadere atunci cand urmariti continut adecvat pentru aceasta tehnologie. Pentru receptie modelul Star-Light  are la baza un tuner digital (DVB-T2/S2/C) ce are inclusa si mufa clasica de antena. Playeryul multimedia este unul dintre cele mai avansate si pregatit sa redea fisiere de tipul audio, video sau imaginilor. prin intermediul slotului ci+ puteti asigura vizionari de calitate comparativ cu clasicul decodor. Trebuie sa intrati in posesia cartelei speciale de la societatea de cablu care nu ar trebui sa coste prea mult. In acest fel renuntati la vechiul decodor, la cablurile aferente si la telecomanda suplimentara. tehnologia Wi-Fi Integrat permite conectarea aparatului la reteaua de internet si acces catre functiile de divertisment sau cele pentru ascultarea melodiilor sau vizionarea videoclipurilor. Cele 3 porturi hdmi si 3 usb permit conectarea cu alte aparate externe, dar si vizionarea de pe medii de stocare externe. Exista si posibilitatea de a folosi acest smart tv drept monitor pentru diferite jocuri interactiva sau pentru a vedea un film direct de pe laptop sau pc.

Star-Light 50DM7500 arata bine la exterior, iar designul reusit il apropie de cele premium. La o asa diagonala generoasa e potrivita si o amplasare corespunzatoare pentru un efect modern in sufragerie. Puteti opta pentru comoda clasica de tv sau suspendarea in cadrul unui perete cu ajutorul suporturilor speciale ieftine din comert. Pachetul de livrare mai contine telecomanda, manualul de utilizare in limba romana si cablul de alimentare. E un televizor smart care merita putina atentie pentru ca ofera imagini de calitate si posibilitate de acces rapid la functiile de divertisment sau cele ce permit vizionarea serialelor online sau videoclipurilor.

Comments

[…] imaginilor impresionanta, iar posibilitatile de conectare sunt numeroase. Faptul ca nu are functii smart poate fi considerat un avantaj pentru unele persoane pentru ca vor face economii importante. […]

Leave a Reply