Star-Light 65DM5500 e un televizor simplu recomandat celor ce doresc vizionari la calitate full hd pe un ecran destul de mare – masoara in diagonala 165 cm. Spatiu destinat instalarii trebuie sa fie o camera de zi spatioasa sau un dormitor in care distanta de privit este considerabila. Face parte din gama 2016, ofera posibilitatea de a-l folosi drept monitor si are un desing reusit.

Pret Star-Light 65DM5500

Aparatele de la acest brand beneficiaza de preturi accesibile daca e sa luam in calcul tehnologiile pe care le ofera. Cea mai buna oferta o poti gasi aici (verifica oferta) alaturi de garantie 24 luni, transport gratuit si drept de retur in 30 zile. Pachetul contine telecomanda, cablul de alimentare si manualul de utilizare in limba romana.

Review Star-Light 65DM5500

Televizorul este recomandat celor ce doresc un aparat simplu care sa aiba o diagonala impresionanta – 165 cm. Imaginile afisate sunt la rezolutii full hd ( 1920 x 1080pixeli) si reusesc sa ofere o noua experienta in timpul vizionarii alaturi de culori naturale si scoaterea in evidenta a detaliilor. Imaginile sunt clare chiar si atunci cand nu esti perpendicular pe directia ecranului datorita unghiurilor de vizibilitate de 178/178 grade. Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo ce ofera o putere de iesire de 20W. Avem integrate doua boxe in lateralul aparatului ce ofera destula putere de iesire. Pentru efecte speciale in timpul meciurilor de fotbal sau filmelor poti opta pentru un sistem audio exterior de putere mai mare ce se poate conecta prin mufa speciala de iesire audio.

Partea de receptie are la baza tunerul digital DVB-T/C si intrarea clasica pentru antena. De asemenea, slotul ci+ este o dotare prezenta pe multe modele actuale si ofera receptia fara necesitatea unui decodor extern scapanad in acest fel de cablurile aferente care erau incomode si de a doua telecomanda. Redarea filmelor de pe diverse medii externe o poti face prin intermediul porturilor usb sau hdmi. Playerul multimedia e unul recent si citeste majoritatea formatelor cunoscute.

Star-Light 65DM5500 masoara impreuna cu standul circa 1625 x 998 x 225 mm. Finisajul de la exterior este alcatuit din plastic negru de calitate si cred ca arata bine pe orice comoda tv. Picioarele de sustinere au fost redesenate si ocupa acum spatiul din extremitatile aparatului. Rama este de dimeniuni slim pentru a concentra imaginea asupra ecranului si intreaga constructie a aparatului este una reusita. Televizoarele non smart sunt inca la cautare si in aceste zile si asta pentru ca multe persoane nu folosesc aceste functii inteligente si consider ca nu are rost sa platesti un pret ridicat daca nu intentionezi sa folosesti partea smart a unui tv.