Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Star-Light CCF-295AP, lada frigorifica cu functie congelare rapida

Pentru cei ce doresc congelarea cantitatilor insemnate de alimente Star-Light CCF-295AP poate fi considerata o varianta optima avand in vedere volumul total pus la dispozitie, consumul energetic si nivelul de zgomot redus din timpul functionarii.

Pretul este un factor decisiv pentru multi cumparatori, dar acelasi lucru se poate spune si despre brand. Consider ca pretul este unul corect comparativ cu ceea ce pune la dispozitie aparatul. Perioada de garantie standard de 24 luni se poate extinde, iar transportul este asigurat in mod gratuit.

Pe baza celor 35 de review-uri gasim o nota totala de 4.69 din maxim 5, ceea ce este o valoare foarte buna.

Volumul de aproape 300 litri (295) este o valoare avantajoasa pentru familiile numerose pentru ca ofera spatiu destul de mare indiferent de natura alimentelor ce urmeaza a fi pastrate. Compartimentul interior are la baza un material usor de curatat de natura inoxului care ofera si un mediu steril. utile sunt si cele doua cosuri din sarma pentru ca puteti depozita pungi cu fructe sau legume pentru a nu se presa printre bucatile mari de carne.Sistemul pentru dezghetare este unul manual, asa ca e nevoie de interventia utilizatorului pentru eliminarea stratului de gheata. capacitatea de congelare e de 14 kg/24 ore. La prima incarcare a lazii frigorifice Star-Light CCF-295AP e recomandat sa folositi functia de congelare rapida pentru a grabi putin procesul. Cand alimentele au inceput sa inghete puteti se reglati termostatul pe o valoare normala pentru un consum de energie optim.

La exterior gasim o constructie clasica, un finisaj complet alb si un aparat dotat cu roti de transport pentru o mutare usoara. Nu stiu cat de utile le veti gasi pentru ca nu e un aparat ce il veti muta zi de zi. La o curatenie generala e util acestu rulaj pe roti pentru a ajunge in spatele aparatului si a curata zona respectiva. Pentru amplasare e bine sa dispuneti de un spatiu minim de 111 cm latime, 69 cm adancime si 85 cm inaltime. Acestea reprezinta dimensiunile apratului, dar e bine macar in spate si pe laterale sa aveti o rezerva de 5-10 cm pentru o racire corespunzatoare.

Star-Light CCF-295AP se bucura de un consum redus de energie electrica datorita incadrarii in clasa A+ de eficienta energetica. Consumul anual estimat este de circa 268 kwh, dar depinde in mare masura si de conditiile de functionare si de cat de incarcat este aparatul.

Leave a Reply