Star-Light CFM-146AP e un aparat usor de instalat datorita latimii de 73 cm si adancimii de 52 cm. Aceste dimensiuni afecteaza in mod direct si volumul disponbil, iar in cazul acestei lazi frigorifice vorbim de 146 litri. Puteti observa ca aceasta capacitate pentru depozitare este mentionata si in denumirea aparatului. E recomandata celor ce doresc un spatiu mediu pentru depozitare, iar ca sa va faceti o idee trebuie sa stiti ca o combina frigorifica are in zona congelatorului un volum mediu de 70-80 litri. La un asa volum si consumul energetic este unul redus, iar valoarea anuala de 190 kwh mi se pare una avantajoasa.

Pretul lazii frigorifice Star-Light CFM-146AP este unul accesibil in aceasta perioada avand in vedere si unele reduceri acordate. Vine de la un brand tot mai prezent pe piata romaneasca care are aparate cu specificatii destul de bune.La interior este suficient spatiu pentru a pastra carne sau alimente, iar pentru pungile de legume se poate folosi cosul interior. Poate congela pana la 6.5 kg in 24 ore si are integrat un sistem pentru dezghetare manual. Nu produce asa de multa gheata cum se intampla cu aparatele vechi din trecut, dar e recomandat sa il dezghetati manual macar o data pe an. Lada frigorifica Star-Light arata bine la exterior si beneficiaza de o constructie clasica, finisaj complet alb, maner orizontal integrat si termostat reglabil amplasat la exterior.
Star-Light CFM-146AP e usor de manevrat pentru ca are roti de transport incluse. Am amintit mai sus care sunt dimensiuni pe care trebuie sa le aveti in vedere la amplasare aparatului, iar inaltimea de 85 cm nu cred ca incomodeaza pe nimeni. trebuie sa aveti in vedere si deschiderea usii in plan vertical. pentru cei ce nu pun accent pe spatiile mare pentru depozitare consider ca aceasta lada frigorifica este potrivita avand in vedere bugetul redus de care trebuie sa dispuneti. Izolarea buna interioara ofera o autonomie fara energie electrica de circa 35 ore. Acest model are integrat un compresor si este incadrat in clasa climatica ST. Nivelul de zgomot de 41 db nu ii va deranja prea mult pe cei din jur.