Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Star-Light CFM-249AP, lada frigorifica cu sistem antibacterian

Lada frigorifica Star-Light CFM-249AP cu volumul total de 249 litri este aparatul potrivit petnru cei ce doresc sa pastreze alimente la temperaturi sub zero grade alaturi de un consum redus de energie electrica. Alte aspecte care o recomanda sunt date de nivelul de zgomot redus la functionare, autonomie mare in cazul penelor de energie electrica si mutare usoara datorita rotilor de transport incluse.

Pretul pentru lada frigorifica Star-Light este unul corect avand in vedere volumul destinat depozitarii si tehnologiile de recire incluse. Avand in vedere reducerea momentului, perioada de garantie de 24 luni cu posibilitate de extindere si transportul gratuit consider ca este o achizitie inteligenta.

Review-ul acesta contine informatii esentiale despre acest aparat frigorifica care va vor ajuta sa va faceti o idee daca se incadreaza sau nu in cerintele privind bugetul, spatiul disponibil sau volumul total destinat depozitarii alimentelor.Star-Light CFM-249AP e incadrata in clasa de eficienta energetica A+ si are un consum estimat de 246 kwh anual. Exista integrat un sistem pentru avertizare in cazul in care temperatura interioara creste in mod excesiv. Garnitura usii este tratata cu adezivi speciali pentru a nu permite aparitia si dezvoltarea bacteriilor.Pentru depozitare avem la dispozitie un singur compartiment ce ofera o capacitate de congelare de 12 kg la 24 ore si beneficiaza de sistem pentru dezghetare manual. Exista ca si accesoriu un cos interior util pentru a pastra pungi de alimente congelate sau altele similare. La exterior se observa un design standard cu finisaj complet alb si deschidere usii in plan vertival. Termostatul reglabil este amplasat la vedere pentru a regla rapid temperatura interioara. Star-Light CFM-249AP dispune de functie de congelare rapida utila in situatia in care incarcam pentru prima data lada frigorifica cu carne sau alte alimente. Iluminarea interioara asigura o vizibilitate buna la interior atunci cand usa este deschisa. Manerul este integrat in usa si are dimensiuni optime pentru a asigura o deschidere lejera a usii. Lazile frigorifice ieftine sunt aparatele potrivite pentru situatiile in care avem de pastrat volume mare de carne sau alimente pe tot parcursul anului.

Star-Light CFM-249AP e lada frigorifica potrivita pentru cei ce dispun de un buget mediu si doresc sa pastreze la congelat alimente pe tot timpul anului. Nivelul de zgomot de 41 db o incadreaza in clasa celor silentioase, iar autonomia de 46 ore asigura necesar timp pentru pastrarea alimentelor in conditii bune. Cu o inaltime de 85 cm si o latime de 98.5 cm, noua lada frigorifica va fi usor de amplasat in hol sau bucatarie. Adancimea este una standard, adica de 60 cm.

Comments

[…] cu aparatele vechi din trecut, dar e recomandat sa il dezghetati manual macar o data pe an. Lada frigorifica Star-Light arata bine la exterior si beneficiaza de o constructie clasica, finisaj complet alb, maner […]

Leave a Reply