Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Star-Light CLFV-336A+ – combina frigorifica de 336 litri cu sistem LowFrost

Combina frigorifica Star-Light CLFV-336A+ (336 litri si clasa A+) apartine unui brand tot mai popular in ziua de azi si principalele aspecte ce o recomanda sunt date de volumul generos pentru depozitare, sistemul de racire de tip LowFrost si designul modern. Din punct de vedere al consumului energetic e incadrat in clasa A+, valoarea de 306 kWh/an fiind una avantajoasa.  E bine sa alegeti un aparat economic daca pastrati o cantitate insemnata de alimente in zona de congelat sau de racire.

Noua combina frigorifica Star-Light se bucura de un pret corect comparativ cu ceea ce pune la dispozitie. Se prezinta bine din punct de vedere estetic si e usor de integrat in orice tip de bucatarie. Imbina in linii bune spatiu disponibil cu performanta de conservare ridicata.

Constructia e una clasica si intalnita la majoritatea combinelor frigorifice: frigider in partea superioara si congelator in cea inferioara. Din volumul total de 348 litri 23o litri sunt rezervati pentru frigider, iar diferenta de 106 litri pentru congelator. Compartimentarea in partea superioara este asigurata de 3 rafturi din sticla securizata reglabile si detasabile. Compartimentul special pentru fructe si legume asigura conditii optime in ceea ce priveste umiditatea si temperatura. Usa are trei suporturi utile pentru a raci diferite recipiente sau sticle. Sistemul de racire LowFrost e unul dintre cele mai avansate de pe piata si e caracterizat dreptul unul economic si eficient pentru ca asigura racirea fara depuneri de gheata si fara sa fie nevoie de o dezghetare manuala din partea utilizatorului. Iluminarea interioara si termostatul reglabil sunt alte dotari intalnite in zona de racire superioara. Congelatorul din cadrul modelului Star-Light CLFV-336A+ e caracterizat de un spatiu generos pentru depozitare asigurand congelare pentru cantitati mari de carne sau legume. Aici gasim trei compartimente de volum diferit, capacitatea de congelare fiind de 5 kg/24 ore. Combina frigorifica Star-Light CLFV-336A+ masoara in inaltime 186 cm si e caracterizata de un finisaj clasic pe alb. Usile sunt reversibile si li se poate modifica pozitia pentru deschidere in functie de spatiul disponibil in bucatarie. Manerele sunt integrate in plan vertical si nu afecteaza prea mult liniile designului. Suportul pentru oua si tava pentru gheata sunt accesoriile ce le veti gasi in pachetul de livrare. Nivelul de zgomot de doar 41 db incadreaza aceasta combina frigorifica de la Star-Light in clasa celor silentioase. E o optiune buna pentru cei ce doresc inlocuirea modelului vechi cu unul care arata bine, ofera spatiu generos pentru depozitare si consuma putina energie electrica. Compartimentarea ofera libertate in organizarea alimentelor datorita constructiei catre utilitate si functionabilitate. Sistemul de racire avansat nu necesita nicio interventie din partea utilizatorului in ceea ce priveste dezgetarea.

Leave a Reply