Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Star-Light CNFV-318SA – combina frigorifica pentru un buget mediu

Cand te-ai mutat in casa noua e obligatoriu sa o echipezi cu electrocasnice. Un prim pas poate fi asigurat de o combina frigorifica, iar pentru cei ce doresc ceva performant incadrat intr-un buget mediu le recomand sa se indrepte catre modelul Star-Light CNFV-318SA. Este incadrata in clasa A+ de eficienta energetica, iar volumul total pus la dispozitie este de 318 litri. Racirea nu se mai realizeaza cu gheata in trecut, No Frost este vedeta acestor timpuri si asigura performante remarcabile de racire alaturi de un consum redus de energie electrica si solicitarea lejera a invertorului.

Constructia este una clasica: congelator in partea inferioara si zona de racire in cea superioara. Combina frigorifica Star-Light e disponibila la un pret bun in aceasta perioada alaturi de perioada de garantie si transport gratuit la domiciliu.

Frigiderul pune la dispozitie 231 litri, 4 rafturi din sticla securizata, 5 suporturi pe usa si clasicul compartiment pentru fructe si legume. Aici se ofera conditii optime pentru aceste alimente ce duce la pastrarea un timp mai indelungat fara a se usca.

Congelatorul ofera 87 litri volum pentru depozitare, are 3 compartimente si este capabil sa congeleze circa 4 kg/24 ore.

Finisajul exterior pe gri este unul modern si il face usor de integrat in orice bucatarie. manerele sunt integrate in plan vertical, iar usile sunt reversibile pentru a se modifica pozitia pentru deschidere in functie de spatiul disponibil in bucatarie.  Displayul lcd este amplasat in plan frontal si pune la dispozitie taste pentru a regla temperatura, dar si afisaj pentru a fi la curent cu temperaturile din cele doua zone.

Star-Light CNFV-318SA e potrivit pentru cei ce nu doresc sa plateasca in plus pentru functii si tehnologii ce nu le vor folosi niciodata. Are un design reusit, sistem de racire de tip No Frost, ventilator pentru circulatia aerului la interior, panoul de control digital si sistem de iluminare economic.

Comments

[…] este unul accesibil si am amintit acest lucru si mai sus. Multe aparate frigorifice sar de pragul de 1500 lei chiar daca ofera aproximativ aceleasi caracteristici. Volumul total […]

Leave a Reply