Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Star-Light DHD-1218W – dezumidificator cu timer si control digital

Star-Light DHD-1218W e un dezumidificator cu nivel de zgomot redus la functionare, memorie temporara, temporizator si oprire automata in situatia in care rezervorul se umple cu apa. Aceste aparate sunt destinate pentru a controla nivelul umiditatii din camera de locuit, iar procesul de functionare are la baza eliminarea vaporilor din aerul prelucrat.E unul dintre dezumidificatoarele cu un bun raport dotari/pret, iar capacitatea de prelucrare de 100 mc/ ora si nivelul de zgomot redus sunt factori de care multa lume tine cont. Perioada de garantie este de 36 luni, iar brandul este unul cu care am mai avut tangente in trecut (combine frigorifice, televizoare). Aparatul Star-Light se prezinta bine din punct de vedere estetic. Caracasa este asigurata de un plastic de calitate de culoare alba cu sita in partea superioara si in zona rezervorului de apa. Panoul de control ofera acces catre principalele functii, iar displayul lcd ofera informatii despre ciclul de functionare.E usor de pus in functiune pentru ca butoanele au instructiuni simple de utilizare, iar pentru ca odata ce a atins nivelul stabilit se va opri. Se poate folosi si in regim de temporizator – 12 sau 24 ore – iar dupa scurgerea perioadei definite se va deconecta de la retea. Un alt element de siguranta este oferit de oprirea automata in cazul in care rezervorul de apa se umple pentru a nu cauza alte incidente. Acesta are capacitatea de 2.6 litri si se gaseste amplasat in spatele aparatului. Exista si posibilitatea de functionare continua cu ajutorul sistemului special de drenaj (un furtun ce trebuie scos in exterior si care duce la eliminarea continua a apei).
Memoria temporara permite functionarea cu setarile stabilite in cazul in care in perioada de functionare a avut loc o pana de curent. Nivelul de zgomot de doar 42 db este o valoare buna si nu ii va deranja pe cei din jur oferind posibilitatea de a-l folosi si pe timp de noapte fara probleme.

Dezumidificatorul cantareste circa 11 kg si este caracterizat de urmatoarele dimensiuni: 250 x 463 x 300 (D x H x W mm). Consuma de la retea circa 180 w, iar cele 2 trepte de viteza asigura necesarul in functie de nevoile din fiecare locuinta. Nivelul de umiditate din camera se poate ridica din diferite motive, iar acest aparat este pregatit oricand pentru a-l mentine in cote acceptabile pentru sanatatea celor din jur.

Comments

[…] iar pentru a stopa aparitia bacteriilor si mucegaiului se impune functionarea unui astfel de aparat pentru a regla nivelul de umiditate din aer. Asa cum am afirmat si mai sus e recomandat pentru incaperile de pana la 30 m si asigura un debit […]

Leave a Reply