Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Star-Light WMM-508A+ – masina spalat rufe pentru spatii reduse

Putem face economie de spatiu in bucatarie sau baie alegand o masina de spalat rufe slim si in acest caz v-as recomanda Star-Light WMM-508A+. E un model care se poate incarca in mod frontal cu pana la 5 kg rufe uscate, viteza maxima de centrifugare de 800 rpm si clasa energetica A+. Pentru amplasare trebuie dispuneti de un spatiu de minim: 85 x 59.5 x 47 cm (inaltime, latime, adancime).

Pret Star-Light WMM-508A+

Modelul Star-Light e indicat pentru cei ce dispun de un buget redus si doresc o masina de spalat usor de folosit si care se va dovedi rezistenta in timp. Dispune de garantie 24 luni, transport gratuit, posibilitate de retur si ridicarea optionala pentru produsul vechi.

Review Star-Light WMM-508A+

Constructia aparatului este destul de bine realizata si se observa imbinarile bune de la extremitati. Panoul de comanda contine consola rotunda pentru selectia programelor si 4 butoane suplimentarea pentru diverse setari. Partea buna este ca temperatura de lucru si viteza de centrifugare sunt optimizate automat in functie de programul ales si nu mai e nevoie de interventia noastra asupra acestor setari. Displayul lcd lipseste la acest model, asa ca nu avem informatii in legatura cu timpul cand programul de spalare se apropie de final.

Grila de programe dispune de un numar de 23 setari stabilite pentru orice tip de tesatura: bumbac, spalare manuala, pre-spalare, program economic, rapid, lenjerii, haine sport sau mixte. Alegerea programului devine usoara datorita instructiunilor afisate, iar confirmarea se realizeaza prin aprindrea ledurilor caracteristice.

Partea de functii si siguranta ne aduce in prim plan sistemul pentru controlul balansului (distribuie uniform hainele la interior pentru a elimina vibratiile si zgomotul), sistemul detectare spuma, siguranta impotriva copiilor si programare intarziata.

Incadrarea in clasa A+ ii asigura un consum redus de energie, iar referitor la consumul de apa anual trebuie sa stii ca acesta se situaza in jurul valorii de 8250 l. Aceasta valoarea depinde in mare masura si de frecventa utilizarii sau programele folosite. Star-Light WMM-508A+ este un model silentios (58 db nivel de zgomot la spalare) gratiei izolarii interne bune si motorului modern. Tamburul este alcatuit din inox pentru a fi rezistent in timp, iar usa hubloului se deschide larg pentru a facilita incarcarea si descarcarea rufelor.

Leave a Reply