Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Star-Light WMM-610A++ – model de 6 kg la un pret bun

Star-Light WMM-610A++ e o optiune buna daca cauti o masina de spalat rufe cu specificatii bune si un pret acceptabil. La exterior arata foarte bine, este finisata pe alb si panoul de comanda o incadreaza parca intr-o clasa premium. Se poate incarca in mod frontal cu pana la 6 kg rufe uscate ce vor fi stoarse apoi la maxim 1000 rpm. E un electrocasnic economic gratie incadrarii in clasa A++ si recomandat din punct de vedere al capacitatii de incarcare pentru familiile formate din 3-4 membri.

Grila de programe se lauda cu 16 setari presatibile pentru orice tip de tesatura: bumbac, lana, sintetice, haine mixte, lenjerii, articole sportive, program rapid, prespalare sau spalare manuala. Panoul de control contine o consola rotunda de selectie alaturi de cateva instructiuni si display lcd ce afiseaza informatii in legatura cu ciclul de spalare: timp ramas, viteza centrifugare, temperatura de lucru.

Capitolul functii suplimentare aduce in prim plan posibilitatea definirii unui program personalizat si utilizarea ulterioara la spalare. Programarea intarziata e o functie utila atunci cand dorim terminarea ciclului la o ora stabilita si evitam in acest fel perioada indelungata in care rufele stau in interior. Sistemul electronic pentru controlul balansului si cel pentru detectarea spumei sunt alte dotari ce intregesc specificatiile tehnice pentru acest produs.

Star-Light WMM-610A++ se carcterizeaza prin urmatoarele dimensiuni: 85 x 59.5 x 47 cm. E un aparat modern, alb si cu un hubloul destul de generos din punct de vedere al diametrului. Consumul anula de apa este de circa 9200 litri. Nivelul de zgomot la spalare de 58 db o incadreaza in clasa celor silentioase si nu se va face prea tare auzita pe timpul functionarii.

Masina de spalat Star-Light este disponibila la un pret bun, iar in acesti bani primim un aparat rezistent, economic si pregatit oricand sa ofere rezultate bune la spalarea rufelor. Perioada de garantie este de 24 luni, transport gratuit si ridicarea optionala pentru produsul vechi.

Leave a Reply