Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Star-Light WMV-712A++ – masina de spalat rufe cu consum redus

Star-Light WMV-712A++ e o masina de spalat rufe incadrata intr-o clasa economica, incapatoare datorita capacitatii de incarcare de 7 kg si potrivita pentru cei ce dispun de un buget sub 1000 lei.  Incarcarea se realizeaza in mod frontal, iar dimensiunile usii de acces si deschiderea larga permit o descarcare lejera a rufelor. Viteza de centrifugare este de 1200 rpm, iar aceasta caracteristica asigura scoaterea articolelor aproape uscate.

Vine la un pret bun in aceasta perioada alaturi de livrare gratuita, perioada de garantie 24 luni si ridicarea optionala pentru produsul vechi.Cele 15 programe incluse in grila reprezinta mai mult decat necesar si asigura acoperirea multor necesitati atunci cand vine vorba de tesaturi de natura diferita: bumbac, haine pentru spalare manuala, sintetice, articole sportive, delicate, jeans. Exista si posibilitatea de a defini un program cu propriile setari ce poate fi folosit ulterior, iar cel rapid ofera rezultate bune alaturi de un timp de spalare de 30 minute. Panoul de control este ceva dierit comparativ cu modelele precedente si acum observam displayul lcd si butoanele aferente in centrul, iar selectorul de programe ceva mai in dreapta. Se poate ajusta temperatura, viteza de centrifugare sau se poate activa functia de pornire intarziata. Displayul lcd afiseaza aceste informatii cu o culoare ce iese usor in evidenta.

Star-Light WMV-712A++ are tamburul din inox si cuva din polipropilena. Consumul anual estimat de apa este de circa 10.300 l, iar cel de energie electrica in program standard este de aproximativ 1.06 kwh. Daca doresti un inlocuitor pentru vechiul aparat de spalare sunt de parere ca acest model este unul potrivit avand in vedere pretul si caracteristicile destul de bune.

Leave a Reply