Star-Light WPY-2012G este un aparat multifunctional ce se va dovedi util indiferent de suprafata ce urmeaza a fi curatata. Cu aspiratoarele obisnuite nu se poate aspira in mediul umed pentru ca aceasta activitate ar afecta motorul. Izolarea dintre recipientul de umplere si motor poate duce la functionarea acestuia pe orice tip de suprafata. La prima vedere pare a fi un aparat ce se poate folosi in spalatoriile profesionale, dar eu il vad util si in casa mai ales cand pot aparea accidente ce au la baza varsarea lichidelor.

Din punct de vedere constructiv se prezinta bine: are un capac portocaliu ce se prinde de corpul aspiratorului prin cleme cu sistem de siguranta. Pentru transportul usor in timpul folosirii dar si pentru depozitarea ulterioara au fost aplicate roti din material moale. in partea superioara se gaseste manerul pentru manevrare, dar si butonul special de pornit/oprit.

Star-Light WPY-2012G – cu filtru de evacuare HEPA

Filtrarea este un capitol important pe care trebuie sa il avem in vedere la achizitia oricarui aspirator casnic. Nu cred ca isi doreste nimeni un aer poluat in camera dupa terminarea activitatii de curatenie. Aspiratorul Star-Light dispune de un filtru HEPA performant capabil sa retina particulele de praf, agentii alergii si particulele de polen. Toata murdaria va fi stransa intr-un sac de hartie ce are capacitatea de 20 litri. Puterea de aspiratie de 240 w este asigurata de un motor electric ce emite 79 db nivel de zgomot in timpul functionarii. Cablul de alimentare este lung de 5 m si permite aspirarea pe o raza de circa 7 m. Aparatul cantareste circa 8 kg, dar aceasta greutate nu ar trebui sa ingrijoreze pentru ca am afirmat mai sus prezenta rotilor de transport si manerului special pentru ghidaj. Pachetul contine toate accesoriile pentru a pune in functiune aparatul in cel mai scurt timp, perioada de garantie fiind de 24 luni.