Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Suport TV Samsung WMN550M – model usor de montat si cu stabilitate ridicata

Suportul TV Samsung WMN550M de culoare neagra e recomandat pentru montarea suspendata a televizoarelor cu ecrane de diferite dimensiuni (32-56 inch). E unul dintre cele mai usoare, sigure si rapide solutii de instalare. Pachetul de livrare contine instructiuni usor de urmat, dar si suruburi speciale de marime optima pentru a asigura o sustinere corecta. Sistemul de montare cu design inteligent WMN550M e unul reglabil fata de perete (17-40 mm) si poate fi ajustat in functie de televizor sau lungimea cablurilor. Acest sistem de montaj pentru televizoare e tot mai popular in ziua de azi pentru ca ofera un aspect modern in sufragerie si o pozitie corecta a aparatului fata de privitor. Montarea clasica pe o comoda tv nu prea mai e la moda in ziua de azi pentru ca solicita destul de mult spatiu pentru amplasare.

https://www.youtube.com/watch?v=BATwsrTKhSM

In functie de natura materialului din care e alcatuit peretele trebuie sa aveti la indemana bormasina (cu percutie) pentru realizarea gaurilor, dibluri speciale, ciocan si nivela pentru o pozitie dreapta a suportului si implicit a televizorului. Montarea accesoriilor de sustinere se efectueaza cu aparatul amplasat cu displayul in jos pe o masa pe care ati asezat initial un material moale de genul unei paturi. Cadrul din hartie din pachetul de livrare il puteti lipi provizoriu pe perete pentru a oferi o pozitie corecta asupra gaurilor. Verificati daca cele doua suporturi sunt in pozitie dreapta si daca asigura rezistenta. Urmeaza montarea suportilor pe partea din spate a aparatului si amplasarea acestuia in cadrul suportilor aflati deja pe perete. Urmeaza conectarea cablurilor necesare pentru functionarea televizorului si o ultima verificare in ceea ce priveste pozitia corecta.

Comments

[…] Seria MU9002 se bucura de aparate care arata bine din punct de vedere estetic. Observati si din poza alaturata ca e vorba de un aparat premium care arata bine din orice unghi. Se imbina perfect cu decorul oricarei camere, iar rama minimalista si spatele plat accentueaza aceasta idee.Un sistem audio performant se impunea in cadrul acestor modele, iar puterea de 40 w consider ca este necesara pentru orice sufragerie. Sunetul este unul de calitate chiar si la trepte ridicate ale volumului, iar caracteristicile superioare ofera o prelucrare optima in functie de natura vizionarilor oferite de display. Piciorul de sustinere este de dimensiuni optime si ofera o stabilitate ridicata a aparatului. Dispune de curbura asemanatoare cu a ecranului, iar finisajul exterior e unul metalic. Partea smart integrata in modelele din seria MU9002 ofera acces catre aplicatii numeroase, navigare pe internet, vizionare videoclipuri de pe YouTube sau direct in cadrul aplicatiilor specializate pentru seriale. Continutul este organizat pe ecranul intreg, iar inainte de deschidere e disponibila si o previzualizare. Smart View permite conectarea si controlul rapid realizat cu ajutorul telefonului mobil de tip smart-phone. Controlul vocal este o tehnologie avansata care pune legatura dintre aparat si utilizator pe primul plan. Arata bine pe o comoda tv de inaltime optima, dar un efect vizual placut poate fi obtinut si prin suspendarea in perete cu ajutorul unui suport special pentru televizoarele Samsung. […]

Leave a Reply