Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Tefal ODM NE105, masina tocat carne cu accesoriu pentru carnati

Tefal ODM NE105 e o masina de tocat carne potrivita pentru cei ce doresc sa isi faca singuri amestecuri de carne pentru diverse preparate traditionale. Chiftelele, sarmalele sau hamburgerii sunt cateva dintre variantele ce le puteti obtine folosind aceste electrocasnice mici pentru bucatarie. Se prezinta bine din punct de vedere constructiv, iar pentru mine acest brand e unul care pune accent pe aceste detalii.

Masina de tocat carne Tefal a aparut deja in oferta magazinelor de profil si dispune de un pret corect comparativ cu ceea ce pune la dispozitie: capacitate de procesare de 1.7 kg pe minut, functie de mers inapoi, putere de 1400 w si accesorii variate.

Functia de rotire in sens invers e utila pentru situatia cand exista un blocaj la interior datorita incarcaturii. Butonul pentru activarea acestei functii se afla amplasat la indemana. Puterea de 1400 w si capacitatea de prelucrare de 1.7 kg/minut sunt dotari importante ce asigura o rapiditate in timpul folosirii dar si o tocare corecta pentru tipuri variate de carne macra. Cutitele speciale cu functie pentru auto-ascutire sunt destul de eficiente pentru ca se dovedesc rentabile in timp. Nu e nevoie sa le detasezi pentru ascutire, iar materialele de componente sunt unele de calitate. Cele doua site din pacvhetul de accesorii dau posibilitatea de a obtine preparate tocate mai marunt sau ma groase. Accesoriul pentru carnati face ceea ce numele ii spune, atasarea acestuia in sistem fiind destul de simpla. E vorba de un aparat de culoare neagra ce arata bine pe orice blat de bucatarie. Elementele detasabile din inox ies in evidenta, iar avantajul acestora e ca se pot spala in masina de spalat vase. Palnia de alimentara ofera o capacitate mare de incarcare, iar accesoriul special ajuta la impingerea bucatilor de carne. 

 

Leave a Reply