Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

TESY DHF 10 CEL – dezumidificator cu setare pentru nivel de umiditate

TESY DHF 10 CEL e recomandat celor ce doresc un aparat fiabil potrivit a mentine nivelul de umiditate in intervalul optim. Acesta nu are o valoare constanta pentru ca depinde de multi factorii si chiar in lipsa lor nivelul de umiditate dintr-o camera inchisa ar trebui reglat.

Higrostatul automat este o piesa importanta din cadrul acestui aparat si pune la dispozitie oprirea si pornirea compresorului in functie de nivelul umiditatii din aer. Apa rezultata in urma procesului este colectata intr-un vas ce are capacitatea de 2 litri. Acesta trebuie golit din cand in cand, iar sistemul de avertizare intra in functiune in acest caz si opreste alimentarea aparatului pentru evitarea neplacerilor. TESY DHF 10 CEL ofera si optiunea de conectare a unui furtun de evacuare prin intermediul racordului special pentru a permite scurgerea apei afara din locuinta sau intr-un vas mai mare. Dezghetarea este o functie de protectie pentru compresor ce intra in functiune cand vaporizatorul este acoperit cu un strat de gheata. Acesta poate aparea cand aparatul nu este folosit in intervalul de functionare 5-35°C.

Timerul de pana la 24 ore opreste aparatul dupa expirarea timpului indiferent de nivelul de umiditate din camera. Este o optiune buna cand se doreste functionarea pentru o perioada limitata de timp. Panoul de control este amplasat la indemana pentru a permite accesul rapid la functiile aparatului. Displayul lcd ofera informatii despre nivelul de umiditate, iar ledurile speciale avertizeaza cand rezervorul de apa este plin sau cand vaporizatorul este inghetat.

TESY DHF 10 CEL are un design modern si roti incorporate pentru o manevrare usoara. Este un aparat pretabil pentru bai si alte camere cu umiditate ridicata, dar si pentru uscarea rapida a rufelor pentru ca are o functie speciala in acest sens. Cu astfel de aparate poti tine sub control nivelul de umiditate din aer indiferent de anotimp si asigura conditii ce nu permit dezvoltarea bacteriilor.

Leave a Reply