Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

TESY DHF 22 CEL – dezumidificator cu aspect modern

TESY DHF 22 CEL e un model recomandat pentru bai si camere unde nivelul de umiditate este ridicat. Este un model care se prezinta bine din punct de vedere al finisajului exterior, dar si specificatiile tehnice sunt importante atunci cand alegem un electrocasnic pentru casa. Daca nivelul de umiditate nu este mentinut sub control bacteriile si acarienii se pot dezvolta ducand la un mediu nesanatos pentru respirat. In plus, mucegaiul se poate instala pe pereti ducand la aparitia altor complicatii.

Nivelul de umiditate se poate regla in functie de preferinte, iar apa rezultata in urma prelucarii aerului este depozitata intr-un recipient cu capacitatea de 4.2 litri. Aparatul se opreste in mod automat cand acesta se umple pentru a evita aparitia eventualelor neplaceri. Unele modele beneficiaza si de functie de ionizare pentru a oferi un aer curat de respirat.

Acest device are senzor de umiditate incorporat si se deconecteaza de la retea cand s-a atins acest nivel. Aparatele clasice functioneaza in mod continuu si nu declanseaza automat la anumite nivele setate. Trebuie sa urmariti ca aparatele sa aibe higrostat incorporat. Functia de dezghetare automata e esentiala atunci cand functionarea nu se va face in intervalul 5-35°C. Nu cred ca va aparea aceasta situatie, dar aparatul va dezgheta intai vaporizatorul si apoi va incepe sa functioneze pentru a proteja compresorul.

Posibilitatea de functionare continua (drenaj) e utila pentru situatiile cand folosim dezumidificatorul la casa sau in diferite incaperi ce permit conectarea la un furtun de evacuare amplasat catre exterior. Timerul de pana la 24 ore permite functionarea pentru o perioada limitata de timp, oprirea intervenind dupa expirarea acestui interval. Rotile incluse si manerul pentru transport fac manevrarea aparatului usora, iar suportul pentru stocarea cablului ofera un spatiu restrans pentru depozitare.

Leave a Reply