Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Toshiba 24W1633DG – review, pret si specificatii

Toshiba 24W1633DG face parte din categoria televizoarelor cu diagonala redusa, iar in acest review veti gasi principalele aspecte ce-l recomanda celor ce doresc un aparat potrivit pentru dormitor sau bucatarie. Camere de zi au suprafete mai mari si un astfel de aparat nu se impune a fi amplasat aici.

Review Toshiba 24W1633DG

Sonorizarea este asigurat de un sistem audio stereo de putere medie ce are in componenta doua difuzoare. Sunetul este de calitate chiar si la trepte ridicate ale volumului, dar nu va asteptati la o putere prea mare. E insa suficient pentru camera unde va fi instalat televizorul non-smart, iar cei pretentiosi pot opta pentru conectarea unui sistem audio extern de putere mai mare. Pe partea de receptie gasim integrat un tuner digital (DVB – T / C) capabil sa receptioneza posturile tv in format normal si hd. Fisierele video, audio sau imaginile sunt redate cu ajutoul unui player multimedia care recunoaste majoritatea extensiilor curente. In ceea ce priveste posibilitatile de conectare gasim incluse urmatoarele: 1 port hdmi, 1 port usb, iesire audio optica, iesire pentru casti, intrare pc, slot ci +, mufa scart.

Display-ul plat masoara in diagonala 61 cm si ofera imagini cu luminozitate ridicata, culori naturale si un contrast optimizat. Timpul de raspuns de 8.5 ms reda miscarile cat mai aproape de realitate, iar unghiurile largi de vizibilitate asigura vizionari de calitate chiar daca nu te afli pe directia ecranului. Specificatii destul de bune si la acest capitol, iar calitatea hd a imaginilor afisate va oferi experiente noi comparativ cu modelul vechi.

Toshiba 24W1633DG dispune de un consum energetic redus gratie pieselor moderne componente. Ca material de finisaj gasim un plastic de calitate de culoare neagra, rama din zona ecranului fiind de latime redusa pentru un efect vizual placut. Pachetul de livrare contine aparatul, cablul de alimentare, manualul de utilizare in limba romana si telecomanda. E potrivit pentru cei ce dispun de un buget redus si cauta un aparat pentru dormitor sau bucatarie cu specificatii destul de bune.

Leave a Reply