Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Toshiba 24W1753DG – model cu display plat si rezolutie hd

Toshiba 24W1753DG a aparut pe piata pe la finalul anului 2017 si este caracterizat drept un televizor simplu (non-smart) recomandat pentru camerele cu suprafata redusa cum ar fi bucatariile sau dormitoarele celor mici. Posibilitatea de a-l folosi drept monitor e utila pentru rularea unor jocuri interactive sau pentru a reda filme salvate pe laptop sau pc.

Pret Toshiba 24W1753DG

E disponibil la un pret bun, iar in acest buget primim un aparat cu display plat, diagonala de 61 cm si o calitate hd pentru imaginile afisate. brandul este unul bun, iar aparate similare am gasit la preturi mult mai mari comparativ cu cel al modelului de fata. In astfel de camere specificatiile ce le veti gasi mai jos sunt cele necesare si nu consider ca ar fi nevoie de functii smart in camera celor mici sau in bucatarie.

Producatorul japonez a optat pentru un display plat cu diagonala de 61 cm capabil sa oefre imagini la rezolutii hd (1366 x 768 pixeli). PQI 300 este o caracteristica superioara de care beneficiaza imaginile afisate, iar detaliile sunt bine scoase in evidenta. Unghiurile largi de vizibilitate asigura vizionari la standarde bune chiar si atunci cand nu se priveste perpendicular pe directia ecranului. Inregistrarea direct pe usb este o functie utila ce ajuta la revederea emisiunilor favorite

Tunerul digital este folosit la receptia posturilor in formatele hd, iar redarea fisierelor multimedia se face cu un player avansat capabil sa redea fisierele recente. Partea de conexiuni asigura legaturi cu majoritatea aparatelor externe prin intermediul urmatoarelor porturi: usb, hdmi, intrare component, intrare pc,  slot ci+, iesire audio optica si pentru casti. Slotul ci+ este o dotare tot mai prezenta in cadrul televizoarelor moderne si da posibilitatea de a renunta la vechiul receiver si la cablurile aferente, iar receptia va fi una de calitate. Toshiba 24W1753DG se prezinta bine din punct de vedere estetic si dispune de o carcasa din plastic negru de calitate. Piciorul de sustinere masoara cam cat jumatate din lungimea ecranului si asta ii ofera stabilitate si un aer modern. Rama beneficiaza de constructie slim in zona ecranului pentru a concenta privitul. Dimensiunile fara stand se incadreaza in urmatoarele limite: 85 x 554 x 336 (W x H x D ), aparatul cantarind circa 3.5 kg. Posibilitatile de amplasare sunt variate, dar va recomand sa optati pentru suspendarea in cadrul unui perete pentru economie de spatiu si un efect vizual placut. In bucatarie nu cred ca exista mereu spatiu pentru a amplasa astfel de aparate, iar compatibilitatea vesa va scoate din acest impas. In pachetul de livrare trebuie sa mai gasiti cablul de alimentare, telecomanda si manualul de utilizare in limba romana.

Leave a Reply