Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Toshiba 32W1753DG, led hd ready cu inregistrare pe usb

Potrivit pentru instalarea in bucatarie sau intr-un dormit de dimensiuni reduse, televizorul Toshiba 32W1753DG este o optiune buna pentu cei ce doresc sa inlocuiasca vechiul model cu unul care se prezinta bine din punct de vedere al specificatiilor.

Pretul este unul acceptabil pentru multe bugete si este sustinut la aceasta valoare datorita diagonalei de 81 cm si lipsei functiilor inteligente. In aceste camere sunt de parere ca nu sunt utile aceste functii si nu se merita sa platesti pentru ele daca nu le vei utiliza.

Displayul plat se bucura de vizionari de exceptie avand in vedere ca are integrata caracteristica speciala pentru imagine PQI 300. Rezolutia pusa la dispozitie este hd (1366 x 768 pixeli), aspectul imaginii fiind de 16:9. Rama subtire din zona ecranului ofera o suprafata extinsa de vizualizare si ofera un aspect modern aparatului.Toshiba 32W1753DG se poate folosi drept inlocuitor pentru clasicul monitor pentru diverse aplicatii sau rularea unor jocuri ori vizionarea filmelor salvate pe laptop sau calculatorul personal. Sistemul audio integrat are numeroase caracteristici ce au rolul de a oferi un sunt captivant indiferent de nivelul volumului. Puterea debitata este de 12 w, iar pentru reglaje fine puteti utiliza si egalizatorul pus la dispozitie. Noul televizor Toshiba 32W1753DG receptioneaza posturile in formatele acceptate cu ajutorul unui tuner digital dublu ce ofera o receptie calitativ imbunatatita comparativ cu modelele vechi. Exista integrat si un slot CI+ util pentru folosirea cu ajutorul cartelei procurate de la societatea de cablu. Este pasul important pentru a renunta la decodorul extern si telecomanda suplimentara si a obtine un nivel ridicat de receptie si vizionare. Controlul total se realizeaza in acest moment cu telecomanda inclusa in pachetul de livrare. Playerul multimedia integrat reda fisierele de pe diverse medii de stocare conectate prin intermediul porturilor hdmi sau usb. Exista si posibilitatea de a inregistra emisiunile favorite prin usb pe un device compatibil. Iesirea audio este utila pentru a asculta sunetul in casti sau pentru a conecta un sistem audio extern ce emite mai multa putere.

Toshiba 32W1753DG este un televizor hd ready potrivit pentru cei ce doresc o experienta vizuala autentica. beneficiaza de specificatii bune pe plan video si audio, iar posibilitatile de conectare sunt destul de variate. Suspendarea in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special va oferi economie de spatiu, dar televizorul simplu arata bine si pe o comoda clasica amplasata in dormitor.

Leave a Reply