Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Trotec TTK 40 E – dezumidificator cu higrostat automat

Trotec TTK 40 E face parte din categoria dezumidificatoarelor prin condensare si e potrivit pentru a regla nivelul de umiditate din locuinta. Acesta poate avea valori diferite in functie de factori variati: abur de la baie sau rufele ce sunt uscate pe calorifere, pereti reci, numarul de persoane din incapere. E disponibil la un pret bun, iar in acesti bani primim un aparat eficient ce asigura o capacitate de dezumidificare de 14 l/ 24 ore. Indicatorul pentru umiditatea din incapere este o dotare buna si poti urmari in acest fel progresul in timpul functionarii aparatului.Displayul digital face parte din panoul de control si ofera utilizatorului posibilitatea de a regla rapid nivelul de umiditate din camera respectiva. Specificatiile tehnice il recomanda pentru o camera cu suprafata de pana la 25 mp, iar dupa ce nivelul a ajuns la punctul dorit aici il puteti muta datorita greutatii reduse. Higrostatul reglabil asigura un control permanent pentru umiditatea din aer si va porni sau opri aparatul in functie de acest factor. Functionarea se realizeaza asemanator cu cea a unui aparat de aer conditionat. Debitul de aer asigurat este de 100mc/ora, iar capacitatea de dezumidificare este de circa 14 litri/ zi.Trotec TTK 40 E are inclus un filtru lavabil antibacterian pentru a retine bacteriile periculoare, parul de animale sau particulele de praf. E indicat sa il curatati la anumite intervale de timp, aceasta fiind singura operatiune ce intra la capitolul intretinerea aparatului.Alte aparate puteti gasi si in aceasta pagina.

Ventilatorul beneficiaza de 2 trepte de functionare, iar functia timer va opri in mod automat functionarea compresorului dupa expirarea perioadei de timp definite initial. Manevrarea se realizeaza destul de usor gratie rotilor de transport ce intra in dotare. Suportul pentru fixarea cablului e un accesoriu ce permite mentinerea cablului in ordine pentru a ocupa cat mai putin spatiu in timpul depozitarii. Exista si posibilitatea de racordare a unui furtun de evacuare a apei pentru o functionare continua a aparatului. In celalalt regim de functionare TTK 40 E se deconecteaza in mod automat de la retea cand rezervorul de ap este plin pentru a evita eventualele neplaceri. O lumina de avertizare intra in functiune pentru a instiinta cu privire la acest fenomen.

Comments

[…] Cea mai mare parte a vietii este petrecuta in mediul interior si este important ca aerul din casa sa fie curat. Sharp FU-Y30EU-W e un purificator de aer recomadat celor ce cauta o solutie ieftina si eficienta pentru limitarea efectelor negative sustinute de bacterii sau agenti iritanti. Pentru mentinerea umiditatii din aer in limite optime pentru sanatate va puteti indrepta catre dezumidificatoarele cu higrostat. […]

Leave a Reply