Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Trotec TTK 69 E – dezumidificator cu functie pentru uscarea hainelor

Trotec TTK 69 E e un dezumidificator disponibil la un pret corect daca luam in calcul specificatiile tehnice. Daca nu poti face acest proces in mod manual se impune prezenta unui astfel de aparat pentru a oferi un mediu neprielnic pentru bacterii si agenti iritanti, dar unul potrivit pentru o stare de sanatate buna.

Pret Trotec TTK 69 E

Vine la un pret bun, iar in acest buget primim un aparat cu sistem automat pentru reglarea umiditatii si multe alte functii utile. Arata bine din punct de vedere estetic si beneficiaza de 3 ani garantie.

Capacitatea de dezumidificare de 20 litri la 24 ore si debitul de aer de 130 mc pe ora il recomanda pentru spatiile de pana la 45 mp. E important sa va incadrati in acest interval pentru a nu creste consumul energetic si pentru o eficienta ridicata. Trotec TTK 69 E dispune de higrostat incorporat si asta se traduce printr-un proces automat de dezumdificare. Trebuie sa selectati doar nivelul dorit de umiditate, iar aparatul isi va regla singur ciclurile de pornire/oprire pentru a tine acest nivel sub control.

Dezghetarea automata este electronica si va proteja compresorul aparatului atunci cand vaporizatorul are un strat de gheata. Aceasta functie va elimina in mod automat gheata depusa urmand sa porneasca in cel mai scurt timp compresorul. Functionarea este silentioasa, nivelul de zgomot emis la functionare fiind de doar 43 db. Pentru purificarea aerului puteti citi acest review despre Sharp FU-Y30EU-WPanoul de control are integrate butoane pentru functiile aparatului: dezumidificare, reglare putere de ventilare in 3 trepte, functie uscare haine, timer de pana la 24 ore. Ledurile de culoare albastra confirma setarile introduse, iar displayul lcd de pe fata aparatului e usor de citit si afiseaza nivelul de umiditate sau timpul ramas pana la pornire in cazul activatii functiei de temporizare. Trotec TTK 69 E avertizeaza cand rezervorul pentru colectarea apei este plin, aparatul oprindu-se in acest moment in mod automat. Capacitatea acestuia este de 4 litri. Filtru pentru aer este de tipul celor lavabile si e recomandat sa fie curatat si spalat la cateva luni de utilizare. Aerul poate fi suflat intr-o pozitie reglabila si asta e o functie utila daca aveti prin casa copii. Racordul pentru evacuarea externa a condensului se afla pe spatele aparatului si permite conectarea unui furtun ce va fi scos din casa/apartament pentru a permite o functionare continua a aparatului fara grija de a umple vasul de colectare.Trotec TTK 69 E se prezinta bine din punct de vedere constructiv. E vorba de o carcasa alcatuita din plastic de calitate. Are in dotare un maner si roti pentru un transport rapid si fara mare efort. Este caracterizat de o greutate de 14 kg si urmatoarele dimensiuni: lungime 246 mm, latime 367 mm si inaltime de 582 mm.

Leave a Reply