Cu o capacitate maxima pentru dezumidificare de 50 litri pe zi si un debit de aer de 345 mc/ora, Trotec TTK127E este dispozitivul potrivit pentru cei ce doresc mentinerea nivelului de umiditate in cotele optime intr-un spatiu de pana la 150 mp. E un aparat din gama premium ce se bucura de specificatii bune, iar functia integrata Komfort puteti ajusta nivelul de umiditate din incapere in mod automat in functie de temperatura ambientala. Higrostatele clasice doar mentin nivelul de umiditate la valoarea presetata oprind sau pornind aparatul, dar cu ajuorul noului dezumidificator Trotec TTK127E puteti asigura o clima optima la interior.

Pretul este unul corect daca e sa trecem pe hartie ce pune la dispozitie apratul. Are specificatii ce-l recomanda pentru suprafete mari, iar daca optati pentru evacuarea externa a condensului obtineti in acest fel o functionare de tipul automata fara sa fie nevoie de interventia utilizatorului. Alte benficii incluse in pret sunt asigurate de perioada de garantie de 24 luni cu posibilitate de extindere si transport gratuit.

Constructia aparatului e una simpla si caracterizata de urmatoarele dimensiuni: 282 x 392 x 616 mm. Carcasa exterioara are la baza plastic de calitate finisat pe alb, iar in partea din spate gasim un finisaj mai inchis. Modul de functionare e unul similar cu cel al modelelor obsnuite, adica condensarea apei pe o suprafata rece. Trotec TTK127E dispune de functie integrata de temporizare si se opreste in mod automat la terminarea perioadei de timp definite. Ventilatorul pe doua trepte asigura necesarul de aer in camera in functie de necesitati sau daca suntem conditionati de nivelul de zgomot. Valoarea de 51 db este o valoare buna in cazul acestor aparate pentru climatizare si nu va deranja prea mult pe cei din jur.

Dezumidificatorul Trotec TTK127E aduna apa rezultata in urma proceselor interioare intr-un rezervor cu capacitatea de 6 litri. Cand acesta este plin intra in functiune protectia la preaplin care opreste in mod automat aparatul pentru a evita apritia eventualelor neplaceri. Am afirmat mai sus ca exista si posibilitatea de a conecta un furtun pentru evacuarea apei in exterior pentru o functionare continua. Filtrul de aer inclus este de tipul celor lavabile si se detaseaza destul de usor. E esential sa alegeti un dezumidificator cu filtru pentru a asigura un aer curat in incapere. 

E recomandat sa folositi aparatul in domeniul de temperatura 5 – 35 °C. Folosirea in afara acestui prag poate duce la inghetarea vaporizatorului, aparatul intrand intr-un proces automat pentru dezghetare util pentru a proteja compresorul. Dupa ce stratul de gheata a fost eliminat poate incepe functionarea normala. panoul de control ocupa partea superioara si ofera acces rapid la principalele functii ale dezumidificatorului: timer, reglare putere ventilator, setare nivel de umiditate, precum si la sesizarea asupra faptului ca rezervorul de apa este aproape plin sau filtrul de aer trebuie curatat.

Trotec TTK127E dispune de manere laterale pentru transport, iar greutatea de 20 litri faciliteaza usurinta in privinta acestui aspect.