Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Vivax ACP‐12CH35AEMI – Aparat de aer conditionat cu inverter

Vivax ACP‐12CH35AEMI este un aparat de aer conditionat recomandat celor ce doresc un dispozitiv economic, dotat cu tehnologii de ultima ora si care se va bucura de un consum energetic scazut. Ofera o capacitate de racire de 12.000 btu si este potrivit pentru a asigura confortul termic intr-o camera de pana la 35 mp. Pentru functionarea in regim de racire este incadrat in clasa A++, iar pentru incalzire in clasa A+.

Pret Vivax ACP‐12CH35AEMI

Perioada aceasta este cea optima pentru achizitia unui aparat de aer conditionat datorita preturilor reduse. Montajul acestor aparate se va realiza in scurt timp si puteti evita aglomeratia din perioada de vara.

Unitatea interioara se remarca prin designul modern, finisajul alb si displayul lcd ce afiseaza temperatura curenta si functia selectata. Nivelul de zgomot de doar 24 db asigura o functionare silentioasa chiar si pe timp de noapte.  Pentru amplasare trebuie sa aveti in vedere ca aceasta cantareste circa 7 kg si este definita de urmatoarele dimensiuni: inaltime 194 mm, latime 285 mm si lungime 805 mm.

Review Vivax ACP‐12CH35AEMI

Functia WiFi – permite controlul aparatului de la distanta cu ajutorul telefonului mobil. Modulul wi-fi este livrat odata cu aparatul si presupune legatura dintre functiile aparatului si smartphone. Este o alegere buna pentru ca poti porni aparatul inainte sa ajungi acasa, iar in momentul ajungerii temperatura interioara va fi cea dorita.

Functia Follow Me – aparatul isi va ajusta debitul si temperatura de racire sau incalzire in functie de camera unde va fi pozitionata telecomanda. Senzorul interior analizeaza temperatura ambientala si trimite aceste date catre unitatea centrala.

Vivax ACP‐12CH35AEMI are integrata tehnologia dc-inverter si asigura o turatie variabila pentru maxim de confort si nivel de zgomot scazut. In alta ordine de idei, scurgerile de agent frigorific aparute din diferite cauze sunt detectate in mod rapid si unitatea se va opri in cel mai scurt timp pentru a proteja compresorul. Displayul lcd va afisa eroarea respectiva pentru depanare rapida.

Filtrele interne reprezinta dotari demne de luat in seama atunci cand se trece la achizitia unui aparat de aer conditionat. Functia “Clean” va incepe in cel mai scurt timp curatarea unitatii interioara ducand in acest fel la distrugerea bacteriilor si oferirea unui aer curat. Filtru special pentru praf absoarbe si elimina praful existent in aerul din camera, iar cel bio neutralizeaza bacteriile, virusii, gazele nocive si compusii organici.

Telecomanda asigura o utilizare usoara a aparatului gratie displayului lcd generos si tastelor asezate in pozitii bune. Afiseaza temperatura setata, functia curenta si trepta de ventilatie. Functiile prezente in grila sunt unele pe care le intalnim la majoritatea aparatelor: sleep mode, turbo mode, timer, pornire intarziata, incalzire, racire, dar si unele speciale cum ar fi: protectie anti-inghet, autocuratare, autodetectie scurgeri de freon.

Comments

[…] racire, ventilare, incalzire si dezumidificare. Asa cum am amintit si in articolul trecut (Vivax ACP‐12CH35AEMI), filtrarea este o dotare buna pentru sanatatea celor din jur. Modelul de fata pune la dispozitie […]

Leave a Reply