pontbun.com

Blog cu recomandari zilnice

Vortex LEDV‐32CK600, tv hd ready cu pret accesibil si specificatii bune

Televizorul Vortex LEDV‐32CK600 este recomandat celor ce dispun de un buget redus si doresc un device fara functii suplimentare usor de instalat datorita diagonalei de 80 cm. E disponibil la un pret bun, iar in acest buget primim un aparat hd ready cu display plat, unghiuri de vizibilitate mari si multiple posibilitati de conectare cu aparatele externe pentru a viziona continutul pe un  ecran caracterizat de culori naturale, detalii bine scoase in evidenta si succesiune naturala a cadrelor. E recomandat pentru amplasarea in dormitoarele reduse ca suprafata sau in bucatariile, iar ca mod de instalare e util si un suport pentru suspendarea in cadrul unui perete.

Din punct de vedere estetic se prezinta bine, iar producatorul a optat pentru un plastic de calitate si un finisaj negru. Rama este slim in zona ecranului pentru a oferi o suprafata extinsa de vizionare. Displayul plat masoara in diagonala 32 inch – 80 cm si e pregatit pentru afisarea imaginilor la calitate hd (1366 x 768 pixeli) alaturi de o luminozitate de 180 cd/m2, timp de raspuns de 20 ms si un contrast dinamic de 4000:1. Unghiurile de vizibilitate de 178/178 grade sunt potrivite pentru vizionari de calitate chiar si atunci cand nu se priveste perpendicular pe directia ecranului. Vortex LEDV‐32CK600 e un aparat din gama 2017 ce poate substitui un monitor prin intermediul portului special si ofera acces la vizionarea filmelor salvate pe laptop sau pc sau rularea unor jocuri interactive.

Receptia este asigurata de un tuner digital incorporat, iar prezenta slotului ci+ face posibila renuntarea la vechiul decodor si telecomanda suplimentara oferind in acelasi timp o receptie de calitate. Redarea fisierelor de tipul imaginilor, videoclipurilor sau celor audio se face cu un player multimedia capabil sa redea majoritatea formatelor actuale. Alte posibilitati de conectare sunt asigurate de porturile usb, hdmi, iesirea audio, mufa scart. Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo cu putere de 10 w si proiectat in asa fel incat sa ofere profunzime pentru sunet, iar efecte sonore cat mai aprope de realitate. exista si posibilitatea de a conecta un sistem exterior de putere mai mare sau unul de tip home cinema pentru o experienta noua.

Vortex LEDV‐32CK600 e un device ce beneficiaza de tehnologia automata pentru imbunatarirea culorilor si contrastului, iar timpul de raspuns ofera cursivitate si dinamica pentru cadrele expuse. E potrivit pentru cei ce doresc un tv cu diagonala redusa disponibil la un pret bun care se va dovedi util in dormitor sau bucatarie. Are multiple posibilitati de conectare cu aparatele externe, un finisaj placut la exterior si se bucura de un consum energetic scazut. Pachetul de livrare contine aparatul, cablul de alimentare si manualul de utilizare in limba romana.

1 Comment

 1. mihaela bukian

  buna ziua
  sunt abonata la rds, am digi
  am cumparat un tv vortex ledv 32ck600
  nu am reusit sa-l instalez,pe digi, cu cartea in mana!
  va rog, ma ajutati?
  multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén