Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Vortex V20E32D – televizor perfect pentru spatiile mici

Atunci cand dispunem de spatiu limitat pentru amplasarea unui televizor ne putem indrepta catre cele cu diagonala mai mica.  Vortex V20E32D este o optiune buna avand in vedere pretul la care este disponibil si calitatea imaginilor oferite. Are dimensiuni compacte, diagonala de 50 cm si numeroase posibilitati de conectare cu alte dispozitive externe. Il poti gasi la un pret bun in aceasta perioada – vezi oferta curenta.

Review Vortex V20E32D

Compatibilitatea de montaj in cadrul unui perete este o dotare pe care trebuie sa o iei in seama daca doresti suspendarea aparatului pentru economie de spatiu. Suporturile tv se aleg in functie de greutatea aparatului si nu au preturi prea ridicate.

Displayul reuseste sa ofere imagini la calitate hd alaturi de culori naturale si detalii bine scoase in evidenta. timpul de raspuns este de circa 7ms, luminozitatea de 300 cd/mp alaturi de un aspect al imaginii de 16/9. rezultate bune in timpul vizionarii se obtin chiar si atunci cand nu se priveste perpendicular pe directia ecranului gratie unghiurilor de vizibilitate largi.

Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo ce reuseste sa ofere o putere de 10W. Sunetul este unul de calitate chiar si la trepte de volum ridicate, iar pentru o experienta noua in timpul filmelor sau meciurilor de fotbal poti opta pentru atasarea unui sistem audio exterior.

Partea de conectivitate aduce in prim plan prezenta slotului pentru ci+ care este un beneficiu major pentru ca putem renunta in acest fel la vechiul decodor, cablurile aferente si telecomanda suplimentara. Receptia posturilor in formatele acceptate este realizata de decodorul DVB – T / C. Alte posibilitati de conectare: hdmi,  intrare AV, iesire SPDIF, intrare VGA pentru PC sau laptop, Port USB. Playerul multimedia integrat este destul de avansat pentru ca pe langa redarea fisierelor cunoscute (imagini, video) poate citi si fisiere dvd, vcd sau jocuri pentru televizor.

Modelul Vortex cantareste circa 6.7 kg si are urmatoarele dimensiuni cu stand 73.8 x 8.2 x 44.9 (W x H x D ). Este aparatul potrivit pentru o bucatarie sau pentru un dormitor nu prea spatios si se remarca printr-un design exterior placut. In coletul de livrare se gaseste cablul de alimentare, bateriile pentru telecomanda, telecomanda si manualul de utilizare.

Leave a Reply