Pentru cei ce doresc vizionari la standarde inalte care sa puna accent pe imagini clare si pline de culoare se pot orienta catre Wellington 32HDW269. E vorba de un televizor simplu din gama 2017 caracterizat drept unul elegant datorita designului slim si culorii de finisaj deschise.

Review-ul acesta contine punctele esentiale prin care iese in evidenta noul televizor Wellington. Pretul este unul corect avand in vedere diagonala de doar 81 cm. Avand in vedere acest aspect, vorbim de un device potrivit pentru dormitoare sau bucatarii. Pentru camere de zi spatioase va puteti indrepta catre cele ce au diagonala de cel putin 101 cm.

Wellington 32HDW269 reda imaginile (1366 x 768 pixeli) pe un ecran de ultima generatie care este caracterizat de un design slim si o greutate redusa. Timpul de raspuns de 6.5 ms ofera o succesiune rapida a cadrelor pentru a se apropia cat mai aproape de cele reale. Detaliile sunt bine scoase in evidenta, cadrele intunecate beneficiaza de un constrast optimizat, iar nuanta culorilor este una naturala. Unghiurile de vizibilitate de 178 grade ofera vizionari acceptabile chiar si atunci cand nu te afli pe directia ecranului. Sistemul audio are cateva caracteristici superioare cu rolul de a imbunatati calitatea sunetului oferit, iar puterea totala oferita este de 12 w. Poate parea putin, dar pentru camera unde va fi instalat consider ca este suficient.Tunerul digital integrat este o componenta tot mai prezenta in cadrul televizoarelor moderne. In plus, cu ajutorul slotului ci+ si cardului de la societatea de cablu se pot accesa usor programele fara a fi nevoie de decodorul extern si telecomanda suplimentara. Wellington 32HDW269 pune la dispozitie numeroase posibilitati de conectare cu aparatele externe pentru a reda fisiere salvate, pentru a oferi o sonorizare captivanta datorita sistemului audio extern sau pentru a-l folosi drept monitor pentru diverse aplicatii: iesire audio, intrare pc, 1 port usb, 1 port hdmi, iesire pentru casti.

Wellington 32HDW269 e caracterizat de un finisaj alb ce va iesi in evidenta indiferent de modul de amplasare. Pentru cei ce cauta culori diferite fata de clasicul negru consider ca aceasta varianta este una optima. Se prezinta bine si pe partea specificatiilor video si audio, fiind un televizor simplu ce se bucura de un consum energetic scazut.