Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Whirlpool ADP 301 IX, solutia de spalat vase perfecta pentru orice locuinta

Whirlpool ADP 301 IX e o masina de spalat vase ce utilizeaza eficient resursele de apa si energie electrica, asigura performante bune la spalare si elimina complet chiar si urmele de murdarie persistente. Specificatiile principale care o recomanda sunt date de capacitatea de incarcare de 10 seturi, clasa de consum A+, control electronic si 6 programe de spalare. E un aparat independent ce e usor de instalat chiar si sub blatul de bucatarie si beneficiaza de un finisaj argintiu.

Pret Whirlpool ADP 301 IX

Pretul este unul corect avand in vedere specificatiile aparatului, dar trebuie sa avem in vedere si eventualele reduceri ce pot fi disponibile. Perioada de garantie e de 24 luni cu posibilitate de extindere, iar transportul este asigurat in mod gratuit. Panoul de control este unul intuitiv si usor de utilizat. Displayul lcd afiseaza programul curent de spalare, timp ramas, eventualele erori cum ar fi lipsa agentului de clatire sau indicatorul pentru sare. Whirlpool ADP 301 IX dispune de sistem AquaStop pentru protectia impotriva inundatiilor si care opreste in cel mai scurt timp aparatul si evacueaza apa catre scurgere pentru e evita eventualele neplaceri.Optiunea de incarcare la jumatate poate pune in functiune aparatul chiar si atunci cand acesta nu este incarcat in totalitate, iar senzorii interiori adapteaza consumul de apa si energie electrica in functie de incarcatura interioara. Cosul superior este detasabil si reglabil pe inaltime pentru a face loc articolelor de volum mai mare. Blocarea panoului de control o puteti activa pentru a evita modificarea parametrilor de spalare de catre cei mici. Programele de spalare se diferentiaza prin temperatura si presiunea apei sau durata de spalare: intensiv, program rapid, program economic, program cu prespalare. Programarea intarziata da posibilitatea de a pune in functiune aparatul la ora stabilita si este o optiune buna pentru cei ce dores pornirea pe timp de noapte sau atunci cand nu sunt acasa.

Whirlpool ADP 301 IX e o optiune buna pentru cei ce doresc inlocuirea spalatului manual cu unul automatizat de un aparat caracterizat de consum redus de resurse. Consumul anual de apa e de circa 2800 litri, in timp ce pentru un ciclu normal de spalare e nevoie de 10 litri. Consumul energetic anual e de circa 237 kWh gratie incadrarii in clasa A+. Nivelul de zgomot de 49 db incadreaza aceasta masina de spalat vase independenta in clasa celor silentioase si nu ii deranjeaza prea mult pe cei din jur. Avantajul e asigurat de capacitatea mare de incarcare si de optiunea de incarcare la jumatate. Pentru instalare trebuie sa dispuneti de un spatiu de minim: 85 cm inaltime, 45 cm latime si 57 cm adancime.

Leave a Reply