Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Whirlpool AWO/C 7540 S – masina de spalat din generatie noua

Masinile de spalat rufe Whirlpool se diferentiaza de modelele de la celelalte branduri prin existenta tehnologiilor avansate de spalare. In aceasta categorie se gaseste si Whirlpool AWO/C 7540 S, aparat cu capacitate de incarcare de 7 kg, 1400 rpm viteza de centrifugare si clasa de eficienta energetica A+++. Tehnologia de spalare 6th Sense este punctul forte pe care il gasim la aceste aparate si asigura optimizarea ciclurilor de spalare in functie de cantitatea si tipul de tesaturi. Mai exact se detecteaz cat de grea este incarcatura de rufe si in functie de acest parametru se distribuie apa, detergent si se regleaza nivelul rotatiilor in etapa de stoarcere a rufelor.

Pret Whirlpool AWO/C 7540 S

Pretul disponibil in aceasta perioada este unul special, dar luand in seama capacitatea de incarcare si consumul energetic redus putem spune ca este o idee de achizitie inteligenta. Se prezinta bine si din punct de vedere estetic si iese in evidenta prin constructia clasica, carcasa metalica de culoare alba si consola rotunda pentru selectia programelor. Display-ul lcd ofera informatii despre timpul ramas de spalare si are butoane in partea inferioara pentru activarea functiilor suplimentare, reglajul nivelului de stoarcere sau pentru temperatura apei. 

Review Whirlpool AWO/C 7540 S

Grila de programe este destul de bine gandita si pune la dispozitie 14 posibilitati de spalare: bumbac, lana, spalare manuala, sintetice, program rapid, clatire intensiva, program haine colorate, jeans, prespalare, sintetice, mix. Se observa ca exista cate o setare pentru fiecare tip de tesatura, asa ca nu am gasit alte puncte negative la acest capitol. Avem de unde alege indiferent de nevoile de spalare, iar programul rapid dureaza 15 minute.
La capitolul functii si siguranta amintesc urmatoarele dotari: sistem detectare spuma, programare intarziata si siguranta impotriva copiilor.

Din punct de vedere al dimensiunilor vorbim de un aparat cu adancimea de 52 cm, latime de 59.5 si inaltime de 84.5 cm. Se integreaza usor in baie sau bucatarie datorita acestor date si dispune de un finisaj modern. Nivelul de zgomot la spalare ajunge pana la 69 db, in timp ce la functia de centrifugare urca pana la 77 db.

Masina de spalat Whirlpool beneficiaza de un bun raport calitate/pret si este recomandata chiar si familiilor numeroase. Are o capacitate de incarcare destul de buna pentru a se preta chiar si atunci cand se spala articole voluminoase cum ar fi pilotele, cuverturile sau paturile pentru canapea. Tehnologiile avansate asigura spalarea rufelor atat cat e nevoie protejand in acest fel tesaturile. Dozarea pentru detergent ofera informatii pentru a utiliza cantitatea optima de detergent pentru fiecare ciclul de spalare in parte.

Comments

[…] Tehnologia 6th Sense Colours este una specifica aparatelor de spalare de la acest brand si este caracterizata prin adaptarea setarilor ciclului de spalare in functie de culorile tesaturilor. Energetic Wash pastreaza prospetimea culorilor un timp mai indelungat datorita miscarilor asimetrice ale tamburului si permit patrunderea detergentului in tesaturile murdare. Se obtin rezultate bune la temperaturi scazute, adica cu un consum energetic scazut. […]

Leave a Reply