Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Whirlpool AWO/C6314 – masina de spalat cu tehnologie Al 6lea Simt

O caracteristica importanta a masinilor de spalat rufe Whirlpool este prezenta tehnologiei Al 6lea Simt. Whirlpool AWO/C6314 detecteaza in mod automat incarcatura de rufe din cuva si adapteaza cantitatea de apa in functie de aceasta. In acest fel se obtin rezultate bune pentru rufele introduse la spalare, iar consumul energetic este mai redus comparativ cu functionarea normala.

Pret Whirlpool AWO/C6314

Masina de spalat rufe dispune de un pret bun. E timpul oportun daca ai un buget mediu si doresti sa inlocuiesti vechiul aparat sau chiar daca esti la prima achizitie in acest domeniu. Are o capacitate medie de incarcare, stoarce bine, iar clasa de consum este A+++. O poti gasi zilele aceastea la reducere alaturi de garantie 24 luni, transport gratuit si ridicarea optionala pentru produsul vechi.

Review Whirlpool AWO/C6314

Aparatul ofera o capacitate de incarcare de 6 kg. Nu este o valoare mare, dar este una potrivita chiar si pentru familiile formate din 2-3 membri. Sunt dese cazurile in care am pentru spalare o cantitate redusa de haine, asa ca un astfel de aparat il consider potrivit pentru spalarile ocazionale dese. Viteza de centrifugare maxima este de 1200 rpm, caracteristica reglabila prin intermediul panoului de control. Vezi si alte masini de spalat rufe.

Grila de programe cuprinde 18 setari stabilite ce ofera mai mult decat necesarul pentru orice gospodina. Programul rapid dureaza 15 minute si e recomandat pentru cantitati reduse de haine. Lista programe spalare: bumbac, lana, haine mixte, colorate, delicate, spalare manuala, prespalare. Alegerea programului optim se face prin intermediul consolei centrale si a instructiunilor din zona. Displayul lcd ofera informati in legatura cu ciclul curent de spalare: viteza stoarcere, temperatura lucru, timp ramas. Butoanele suplimentare sunt folosite pentru alte functii suplimentare: programare pornire intarziata, program rapid, fara stoarcere, haine usor de calcat, resetare valori, etc.

Whirlpool AWO/C6314 se remarca prin urmatoarele dimensiuni: 84.5 x 59.5 x 52. E un aparat usor de integrat in bucatarie sau baie si nu se va face prea tare auzit in timpul functionarii datorita nivelului scazut de zgomot emis. Tamburul are un volum considerabil si permite introducerea lejera a articolelor mai voluminoase. Este alcatuit din otel inoxidabil.  E o masina de spalat rufe potrivita pentru cei ce doresc un aparat usor de folosit, rezistent in timp si cu consum energetic scazut. Are o grila bogata de programe, arata bine la exterior datorita finisajului pe alb si are display lcd pentru a oferi informatii in legatura cu ciclul de spalare curent.

Leave a Reply