Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Whirlpool AWO/IC 91400 BL – masina spalat rufe economica si silentioasa

Whirlpool AWO/IC 91400 BL este o masina de spalat rufe din generatia noua care se bucura de specificatii bune pe plan de spalare, consum energetic scazut si un design modern. Panoul de control intuitiv o face usor de programat, iar displayul lcd ofera informatii despre ciclul curent de spalare: timp ramas, temperatura apei, viteza de centrifugare. Alegerea programului se face cu ajutorul consolei centrale rotunde. Avem la dispozitie 14 posbilitati de spalare cu instructiuni de tipul desenelor pentru o alegere rapida a programului preferat.

Pret Whirlpool AWO/IC 91400 BL

Modelul Whirlpool e disponibil la un pret corect comparativ cu specificatiile tehnice si capacitatea de incarcare. Aici e vorba de 9 kg, iar aceasta caracteristica face din acest aparat unul potrivit chiar si pentru familiile mai numeroase. Incadrarea in clasa A+++ de eficienta energetica promite un consum energetic scazut, iar cele 1400 rpm viteza de centrifugare asigura scoaterea rufelor aproape uscate.

Review Whirlpool AWO/IC 91400 BL

6th Sense este tehnologia specifica electrocasnicelor de la acest brand si o gasim inclusa si la modelul de fata. Senzorii interni vor masura greutatea incarcaturii si gradul de murdarie si in functie de acesti parametri vor adapta consumul de apa, detergent si energie electrica. La capitolul functii speciale mai gasim sistemul pentru detectare spuma, siguranta impotriva copiilor si recomandare pentru dozare detergent.

Grila de spalare pune la dispozitie 14 posibilitati de alegere pentru a se adapta in functie de necesitatile fiecarei familii: program rapid, bumbac, lana, spalare intensiva, spalare manuala, prespalare, sintetice, colorate, etc.

Whirlpool AWO/IC 91400 BL va iesi in evidenta indiferent de locul unde va fi instalata: dispune de o carcasa de culoare alb in contrast perfect cu hubloul care este de culoare neagra. Consumul anual de apa este de circa 10.000 litri, dar aceasta valoare se poate modifica in functie de rata utilizarii si programele folosite. Nivelul de zgomot la spalare nu va depasi 50 db si un cuvant de spus aici il are izolarea buna a aparatului si motorul silentios. Masina de spalat rufe este caracterizata de urmatoarele dimensiuni: 84.5 x 59.5 x 58 (IxLxA cm).

Leave a Reply