Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Whirlpool BLF 7001 W – combina frigorifica cu 6th Sense

Combina frigorifica este primul electrocasnic de care trebuie sa tinem cont atunci cand utilam bucataria. Whirlpool BLF 7001 W se dovedeste o varianta buna pentru cei ce doresc un aparat incapator potrivit pentru un buget mediu. Vine cu un volum total de 307 litri, tehnologie Al 6lea Simt si o clasa de energetica ce estimeaza o valoare de consum anuala de 297 kwh.

E disponibila la un pret bun avand in vedere ca sunt putine aparate asemanatoare ce se incadreaza in acest buget. Brandul e unul cu experienta in domeniu, iar perioada de garantie e de 24 luni.

Pareri si review Whirlpool BLF 7001 W

Compartimentarea e una clasica cu frigider in partea superioara si congelator in cea inferioara. Spatiul disponibil pentru pastrarea la rece e destul de mare (196 litri) si ofera incarcarea cu multe alimente. Imi plac aparatele spatioase pentru ca gasesc repede ceea ce caut si nu stau sa rascolesc unele pentru a ajunge la altele. Cele 4 rafturi din sticla securizata sunt detasabile si reglabile pentru a oferi suport si pentru alimente mai voluminose. Pe usa se mai gasesc 3 suporturi, iar compartimentul special pentru fructe si legume pune la dispozitie conditii optime ce duc la o pastrare indelungata fara sa se usuce. Dezghetarea automata e o optiune tot mai prezenta in randul aparatelor moderne si o gasim integrata si in cadrul lui Whirlpool BLF 7001 W. Apa rezultata din condensul interior este condusa catre exterior prin conductele speciale de unde va fi evaporata datorita caldurii degajate de compresor.

Congelatorul are un volum mare pentru depozitare si anume 111 litri. Cele 3 compartimente ofera o deschidere larga si sunt transparente. Capcitatea de congelare de aici e de 5 kg/24 ore.

Designul exterior e unul simplu, dar in acelasi timp placut si usor de integrat in orice bucatarie. Usile sunt reversibile, iar manerele orizontale au insertie metalica pentru un plus de eleganta.Accesoriile ce le veti gasi in pachet sunt suportul pentru sticle, tava pentru gheata si suportul pentru oua. La capitolul functiilor suplimentare gasim sistemul pentru avertizare la usa lasata deschisa, o dotare buna pentru a pastra temperatura din interior constanta. Sistemul de iluminare este destul de eficient chiar si cu aparatul plin, iar nivelul de consum energetic este unul scazut.

Whirlpool BLF 7001 W e usor de instalat pentru ca masoara in inaltime 176 cm. Alte combine frigorifice mai inalte masoara 186 sau chiar 200 cm. In ceea ce priveste adancimea si latimea acestea au valori normale, adica 65.5 cm si 59.5 cm.

Leave a Reply