Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Whirlpool BSNF 8101 OX AQ – combină frigorifică argintie cu dozator de apă

Whirlpool BSNF 8101 OX AQ este o combina frigorifica ce pune la dispozitie un volum total de 315 litri (218 l -frigider si 97 l -congelator), compartimentare inteligenta la interior, dozator de apa si un design modern ce are la baza inoxul antiamprenta. O poti gasi in aceasta perioada la un pret accesibil alaturi de garantie 24 luni, transport gratuit, deschiderea coletului la livrarea si ridicarea optionala pentru produsul vechi – vezi oferta aici.

Am sa prezint in cadrul acestui review cele mai importante puncte care te vor ajuta sa iti faci o idee despre acest produs. Din punct de vedere estetic se prezinta destul de bine si vine pe un finisaj argintiu alaturi de inoxul antiamprenta. Este un material care se curata usor si nu retine urmele degetelor. Inaltimea aparatului este de 188 cm. Nu dispune de usi reversibile, singura posibilitate pentru deschidere fiind pe partea dreapta.
Constructia aparatului e una clasica cu frigider in partea de sus si congelatorul amplasat jos. Zona de racire dispune de patru rafturi din sticla securizata. Acestea se scot si detaseaza destul de usor pentru a face loc alimentelor mai mari sau vaselor mai voluminoase. Pe usa gasim doar doua suporturi pentru ca o parte din spatiu este ocupat si de dispenserul de apa. Sistemul de racire prezent aici este de tip NoFrost  – ofera temperatura constanta fara depuneri de gheata alaturi de un consum energetic scazut. Sistemul de iluminare este destul de eficient pentru ca permite o vizibilitate buna chiar si atunci cand frigiderul este incarcat la maxim. Garniturile usilor sunt tratate cu adezivi speciali pentru a nu permite dezvoltarea bacteriilor. Congelatorul are trei compartimente de mari dimensiuni si dispune sistem de racire separat de tip NoFrost. Capacitatea de congelare de aici este de 5 kg/24 ore.

Consumul energetic este de circa 310 kWh/an in conditii normale de utilizare si incadreaza aparatul in clasa A+. Este o idee buna de achizitie daca vrei sa inlocuiesti vechiul model cu un aparat modern care sa arate bine si sa consume putina energie electrica. Sistemul de racire NoFrost este o dotare de care trebuie sa tinem cont cand alegem o combina frigorifica. Pe langa aspectul legat de lipsa depunerilor de gheata oferind un aer curat la interior, acest sistem va solicita mai putin compresorul si acest lucru se va reflecta asupra nivelului de zgomot sau consumului energetic.

Whirlpool BSNF 8101 OX AQ dispune de dozator de apa integrat – o dotare pe care multi o considera utila. In itneriorul aparatului este montat un rezervor ce poate fi umplut pe timp calduros cu diverse lichide pentru a servi oricand o bautura rece. Acesta ocupa ceva spatiu pe usa frigiderului si limiteaza accesul la racirea sticlelor ceva mai inalte.

Leave a Reply