Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8121 OX AQUA are specificatii tehnice bune, volum mare pentru depozitare si o clasa de consum economica. E potrivit pentru cei ce doresc inlocuirea aparatului vechi si doresc sa se incadreze intr-un buget mediu.

Sistemul de racire folosit este de tipul No Frost si nu cred ca mai e nevoie sa amintesc beneficiile acestuia. Avantajul in cazul acestui electrocasnic e ca exista sisteme individuale de racire si in aceasta situatie mirosurile nu se amesteca. Dezghetarea automata este o tehnologie avansata si o gasim incorporata si aici: apa rezultata din condensul interior este condusa catre exterior prin intermediul unor conducte spre a fi evaporata datorita caldurii degajate de compresor. Nu exista depuneri de gheata la interior si nu e nevoie sa dezghetam manual aparatul la un interval de timp asa cum se intampla in trecut.Tehnologia 6th Sense Fresh Control este responsabila pentru reglarea temperaturii si umiditatii interioare pentru a oferi cele mai bune conditii pentru pastrarea alimentelor.

Whirlpool BSNF 8121 OX AQUA dispune de o constructie clasica, adica frigider in partea superioara si congelator in cea inferioara. Compartimentarea frigiderului este asigurata de 3 rafturi din sticla securizata ce se pot detasa si ajusta pentru a face loc si alimentelor mai voluminoase. Usa este dotata cu doua suporturi pentru sustinerea sticlelor, recipientelor sau borcanelor. Compartimentul special pentru fructe si legume e o dotare obligatorie in ziua de azi si ofera conditii optime pentru a pastra aceste alimente o perioada indelungata. Volumul de 221 litri din aceasta zona este o valoarea destul de buna. Pentru congelator avem la dispozitie diferenta de 94 l si trei compartimente cu deschidere larga.

Temperatura interioara poate fi ajustata cu ajutorul termostatului reglabil amplasat la indemana. Sistemul de iluminare are la baza leduri economice si eficiente si ofera o vizibilitate buna chiar si cu aparatul incarcat aproape la maxim. Sistemul de avertizare pentru usa lasata deschisa este o dotare buna si va avertiza utilizatorul in cazurile accidentale cand usa nu ar fi inchisa corect.

Whirlpool BSNF 8121 OX AQUA e un aparat cu dotari bune recomandat pentru cei ce doresc sa raceasca cantitati mari de alimente. Se prezinta bine din punct de vedere estetic, iar finisajul din inox este unul la moda si se curata si intretine destul de usor. In ceea ce priveste trebuie sa stiti ca aparatul este caracterizat de urmatoarele dimensiun:  188.5 x 59.5 x 65.5 cm (inaltime, latime, adancime). Nivelul de zgomot emis in timpul fuctionarii este de 42 db, deci vorbim de un aparat frigorific silentios.