Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Whirlpool FDLR 80250 BL – masina spalat rufe cu incarcare de 8 kg

Whirlpool FDLR 80250 BL e aparatul potrivit daca iti doresti o masina de spalat rufe accesibila ca pret, incapatoare, economica si dotata cu tehnologii moderne de spalare. Daca ai mai citit review-urile din trecut ai putut observa ca electrocasnicele de la acest brand au integrat tehnologia Al 6-lea Simt pentru a optimiza consumul de resurse in functie de incarcatura existenta cuva de spalare. In plus, 6th Sense Coulors ofera rezultate bune si protejeaza culorile fara sa fie nevoie specificarea tipului de tesatura: culori inchise, deschise sau mixte. Acesta reprezinta un avantaj pentru a pastra haine in conditii bune pentru ca stim cu totii ca spalatul clasic uzeaza si deterioreaza mai devreme sau mai tarziu tesatura.

Pret Whirlpool FDLR 80250 BL

Modelul Whirlpool dispune de un pret bun daca e sa luam in calcul capacitatea de incarcare de 8 kg. Transportul este gratuit, se asigura garantie 24 luni si livrarea comenzii in circa 24 ore de la plasarea acesteia.  Capacitatea de incarcare de 8 kg o face potrivita pentru familiile mai numeroase, iar in acest caz putem spala usor si articole mai voluminoase cum ar fi paturi, lenjerii sau alte articole din aceasta clasa. Programe disponibile sunt 12 la numar si reusesc sa acopere spalari pentru orice tip de tesatura: haine bumbac, lana, sintetice, colorate, delicate, mixte, program rapid sau spalare manuala. Am aminitit mai sus tehnologia moderna pentru adaptare a consumului de apa si durata ciclului de spalare in functie de incarcatura curenta si cea ce protejeaza culorile si nu le permite sa se amestece nuantele. Rufele pot fi stoarse apoi la o viteza maxima de 1200 rpm.

Whirlpool FDLR 80250 BL se incadreaza destul de usor in orice bucatarie sau baie gratie dimensiunilor standard de 84.5 x 59.5 x 58 cm. La exterior gasim un aparat finisat pe alb, construit in mod clasic. Hubloul este de culoarea neagra si vine in contrast cu intregul aparat. Ofera o deschidere larga pentru a introduce usor articolele voluminoase.

Panoul de control este usor de folosit. Are in centru consola rotunda pentru selectia programelor cu mici instructiuni si display lcd pentru a afisa informatii in legatura cu ciclul curent de spalare: timp ramas, temperatura, viteza centrifugare. Butoanele suplimentare permit accesul la celelalte functii suplimentare ale aparatului cum ar fi pornirea intarziata. Este un aparat silentios datorita motorului economic si bunei izolari interioare. Nivelul de zgomot la functionare este de circa 59 db, iar la centrifugare urca pana la 75 db.

Leave a Reply