Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU e un model recomandat celor ce doresc o capacitate mai mare de incarcare si vine echipat cu tehnologii avansate de spalare si cu un motor cu inverter pentru rezultate optime, nivel de zgomto redus si rezistenta in timp. Se poate incarca cu pana la 9 kg rufe uscate si cred ca nu mai e cazul sa amintesc ca articolele voluminoase se spala destul de usor. Usa frontala beneficiaza de deschidere larga pentru o incarcare/descarcare lejera. Viteza de centrifugare a fost si ea crescuta pana la 1400 rpm si asigura haine bine stoarse ce se vor usca intr-un timp relativ scurt. Incadrarea in clasa A+++ de eficienta energetica ii asigura un consum energetic scazut.

Grila de programe este una completa si asigura necesarul pentru majoritatea tipurilor de tesaturi: bumbac, lana, haine sintetice, sport delicate, haine pentru bebelusi, clatire intensiva, prespalare, haine mixte, program rapid, spalare manuala. Alegerea programului de spalare se poate face prin intermediul consolei rotunde, iar displayul lcd de langa afiseaza informatii importante in legatura cu ciclul de spalare curent: viteza de centrifugare, temperatura apei, timp ramas de spalare. Butoanele suplimentare ajuta la reglajul acestor parametrii, dar si la activarea functiei de pornire intarziata.Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU este un aparat potrivit pentru cei ce doresc o capacitate mare de incarcare. Se potriveste familiilor numeroase si celor ce spala des articole voluminoase cum ar fi pilotele sau paturile. Se prezinta bine din punct de vedere estetic si iese in evidenta prin constructia specifica a peretilor laterali cu rolul de a atenua nivelul vibratiilor si zgomotelor emise in timpul functionarii.

FreshCare+ este o tehnologie noua si am vorbit prima data despre ea in cadrul modelului FWL71252W EU. prezinta avantaj pentru ca aplica tesaturilor miscari delicate ale tamburului si tratament special cu abur dupa ce ciclul de spalare s-a terminat. In acest mod dispar bacteriile ce pot cauza alergii, dar si mirosurile neplacute. 6th Sense nu mai este ceva nou in cadrul acestor masini de spalat si cred ca se cunoaste ca aceasta tehnologie regleaza presiunea, consumul de apa si timpul de spalare atat timp cat va fi nevoie pentru a se obtine rezultate excelente la spalare.  Soft Move aplica tamburului miscari specifice in functie de tipul de tesatura si de program ales pentru a indrepta tesaturile si a le oferi un aspect de haina moale. Clean+ ajuta la inlaturarea petelor dificile dizolvand detergentul la temperaturi diferite.

Nivelul de zgomot la spalare este de doar 52 db, iar aceasta valoare este mentinuta de motorul performant pentru ca lucreaza fara perii. Este unul de tip inverter si de aici fiabilitatea si consumul de energie electrica scazut. La stoarcere nivelul de zgomot urca pana la 79 db, dar aceasta valoare este data si de treapta folosita la aceasta operatiune. Este un aparat care merita putina atentie pentru ca vine de la un brand cu experineta in domeniu, are capacitate de incarcare mare si o garantie de 2 ani ce poate fi extinsa suplimentar. Hainele sunt stoarse destul de bine, iar tehnologiile avansate asigura rezultate bune la spalare alaturi de consum optim de energie electrica si detergent.